חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני מנשע לרדת במשקל , אני צריכה להוריד לפחות 10 ק”ג, אני מנשה ולא מצליחה , אני נחנסתי לדיקאון , כולם אומרים שני צריכה פסיכולוג כבר , אבל אני לא מצליחה , רציתי להרשם קבוצת תמיחה , אבל זה יום הלימודים שלי ,,,, בבקשה תעזרו לי , אני מרגישה שבעלי כבר לא רוצה אותי , למרות שהוא אומר אחרת,,, אני לא יכולה לעבוד , כי אני כל הזמן חושבת על זה … מה , מה , מה לעשות ? אני אוכלת לפי תפריט אבל אני לא יורדת אפילו 1 קילו , למה ??????? בבקשה תעזרו ..

אלמוני
    לא פעיל

הי חשוב לא להיכנס לדיכאון !את מנסה לרדת במשקל ואם את עושה ספורט ואוכלת מה שבתפריט את בסוף תרזי…..
    אל דאגה , קצת אמונה, אבל תשקיעי ואז תצליחי…
    פסיכולוג רק בשביל תהליך הרזייה נכון- נראה לי פחות מתאים..
    אולי דיאטתנית של הקופה תוכל לעזור לך לקידום נכון של התהליך..

אגב, בקשר לבעלך, קודם חשוב שתרגישי טוב עם עצמך, תדברי על זה שאת בתוך תהליך חיובי בסוף גם הוא וגם כל הסובבים ירגישו בשינוי הפנימי והחיצוני שאת עוברת…
    תרגישי סקסית- תאהבי את הגוף שלך- תמרחי קרם גוף על כל פינה בגוף ותאהבי כל פינה…:)

בעלך ירצה אותך כי את אוהבת את עצמך, כי את שומרת על עצמך, כי את משרה אווירה חיובית מסביב…

תתרכזי בעצמך, תאהבי את עצמך כמו אמא שאוהת את הילדה שלה…

סבטלנה- שיהיה לך בהצלחה 🙂

הפעם אני יודעת שאני אצליח- מתחילה לחשוב כמו רזה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי סבטלנה..
    אני ממליצה שתשוחחי עם המנחה שלך ותגישי לה רישומים..
    כדי שנבדוק מדוע לפי התפריט אינך יורדת במשקל..או שייתכן שלא הבנת את התוכנית כמו שצריך ומחוסר ידע אינך מרזה..
    דכאון וחשיבה מיותרת לא יעזרו לך, התמקדות בעשייה נכונה וחשיבה חיובית, כן..אל תתייאשי !
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות