חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, שמי דנה ברוך ואני באחת הקבוצות בצפון.

אני בת 16 וחצי.

התחלתי את אורח החיים ע”פ התפריט של חלי לפני כ11 חודשים.

עד כה ירדתי 9 ק”ג. בחצי השנה הראשון הייתי עם תפריט של 2000 ובחצי השנה השני עברתי לתפריט של 1500.

הירידות שלי פוחתות משבוע לשבוע, ובשלושה חודשים האחרונים אני נשארת על אותו משקל +-. עולה מאה גרם יורדת מאתיים עולה שלוש מאות יורדת מאה וכו'…

אני עושה בדיוק הכל כמו שצריך, פעילה מאוד גופנית, שותה המון, מקפידה בכמויות ובאמת אני יודעת את התפריט מעולה! עשיתי כמה פעמים רישום והמדריכה אמרה שהוא מעולה עם גיוון והכל.

מכיוון שאני לא יורדת במשקל המוטיבציה שלי להמשיך בתפריט יורדת. אני יודעת שאני אמורה להסתכל על כל הק”ג שהורדתי אבל עדיין זה לא מעודד אותי. אני על סף ייאוש..

כדי להבין את הפרופורציות הגובה שלי הוא 159ס”מ, ומשקלי הוא 61, בגלל זה אני יודעת שהירידה לא אמורה להיפסק אלא להמשיך.

אל המדריכה שלי אני לא מרגישה מספיק קרובה ואני מרגישה שהיא לא עוזרת לי כל כך. לכן חשבתי שאוכל לקבל כאן עצהעזרה מה לעשות.

אשמח למענה-

תודה, דנה!

אלמוני
    לא פעיל

זה בדיוק מה שקרה לי לפני שנכנסתי לשמירה. הכי טוב לעשות רישום. לי המנחה גילתה דברים קטנטנים שהפריעו לרדת. דברים כמו כפית חמאת בוטנים יותר או איזה כף חומוס בתוך הסך השבועי. הכניסה לשמירה מחרפנת ואיטית אבל היא ממש משתלמת.

דבר שני, אולי תנסי לרדת מהתחליפים המגוונים ולעשות בדיוק מה שכתוב בדוגמאות של התפריט עצמו, המקורי. בדרך כלל עשייה כמו תוכי מביאה תוצאות מדהימות!
    וגם יש תפריט כאסאח חדש ללא גלוטן שהוא מיועד להתאוששות אחרי החגים. אולי הוא גם יכול לחדש לך ת'ירידות. תבקשי מהמנחה. מותר לעשות אותו לשבוע אחד בלבד והוא מרענן ת'גוף ומעודד לרדת שוב.

בנוסף, אם את בכל זאת עושה רישום ומשו לא תקין, את יכולה לעשות בדיקת של בלוטת התריס. פשוט צריך הפניה מרופא משפחה לבדיקת דם פשוטה לבלוטת התריס. אם יש בעיה בבלוטת התריס, אולי זה מה שגורם לך להשמין.

ב”הצלחה רבה!

אלמוני
    לא פעיל

דנה יקרה, במסוף שלנו לא מופיעה משתתפת בשם דנה ברוך וניסיתי לאתר אותך
    ולא הצלחתי….אז בבקשה צרי עמנו קשר ונעזור לך
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות