היי ספיר…
ראשית, למרות הקושי אני מצליחה להבין את השעמום.
אבל אני ממליצה לך לחשוב האם זה באמת קושי או תירוץ..כי הרבה יותר היה לי משעמם כשמנה…:)) וגם הרבה יותר קשה..אבל זה ניחא..הנושא של השעמום והחוסר כוחות חזר שוב ושוב…בהודעה שלך….מה את עושה במצבים אחרים כשמשעמם לך? כי אני נתקלת בזה כמעט בכל תחום בחיים שלי…ואז אני מזכירה לעצמי שאני לא ילד צעיר שזקוק שאחרים ישעשעו אותי אלא שאני מספיקה יצירתית כדי לרגש את עצמי….וכי ישנם מצבים בחיים אכן שהשגרה שולטת אבל גם אז אני פועלת למען שינוי המצב.
שנית, האם את מסוגלת לראות כוחות או להעריך כמה יש לך? התשובה היא חד משמעית לא !! רובנו לא מודעים לכמה כוח יש בתוכנו עד שאנחנו לא בוחנים אותו בשטח, במציאות, במצבים קיצוניים..:) אז אל תקבעי לעצמך מראש שאין לך כוחות…הגדירי שיש לך קושי כעת לנצל אותו…וכי בקרוב את תנצלי אותו בטירוף…אני מציעה שתקבלי החלטה אמיתית מהקישקע מדוע את רוצה לרדת במשקל…ומה יש לך להרוויח….ולא רק להפסיד? לי זה עזר…כי תמיד ראיתי רק את החצי כוס הריקה…
נסי לחזור לבד לתוכנית, התפריטים כאן באתר…הכנסי גם למתכונים וגווני בתפריט וכך לא ישעמם לך….
בהצלחה, ואנחנו פה..
שבוע קסום
איה
אני כבר שנתיים בקבוצה ומודה שהחומר חוזר על עצמו אבל אין לנו דרך אחרת וחייבים להמשיך להיצמד לתפריט כי זו דרך חיים
ואם לא תתמידי להגיע לקבוצה לקבל את ה”שטיפת מוח השבועית” לא תצליחי להתמיד ותחזרי לעלות במשקל. תגווני ארוחות תפנקי את עצמך במנה מותרת זאת הדרך אין מה לעשות שיהיה בהצלחה ואשמח עם תעדכני אותי מה קורה איתך בהמשך
אני מתמידה ושוב מתמידה רק מחשש כי אני רואה שבנות שעוזבות פשוט עולות במשקל וזה הפחד שלנו
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות