- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
31/01/2009 בשעה 23:12 #80971אלמונילא פעיל
שלום אני כבר שנה וכמה חודשים בדיאטה של חלי…
לפני כמה חודשים הגעתי לשמירה… ויום אחרי השמירה הפסקתי את הדיאטה… אחרי שלושה חודשים חזרתי לקבוצה עם 13+ קילו מיותרים אני מנסה עכשיו להתחיל כבר במשך יותר מחודש ולא הולך לי אני יורדת קילו עולה קילו תמיד אומרת אחרי אחרי המבחן הזה אחרי המבחן הזה…
כרגע לא הגעתי שבועיים לקבוצה נישארה לי בגרות אחרונה ללמוד אליה ביום שני… ואני החלטתי שממחר כבר אני חוזרת לתפריט ולכושר שלא עשיתי כבר שבוע….
אני מחר מתחילה בכלל בלי מוטיבציה שהייתה לי בהתחלה של הלרזות אבל אני מאוד רוצה לחזור לכמו שהייתי כי אין כמו לצאת וללבוש בגדים יפים ושלא צריך לסדר אותם כל שניה כדי שמשו לא יבלוט…
והכי חשוב להחזיר את הביטחון העמצי..11/04/2019 בשעה 17:43 #80972אלמונילא פעילקודם כל תחשבי על הדברים שהיה לך כיף כשהיית פחות ה13 קילו
אני בטוחה שאם תחפשי סיבה טובה או מטרה להיות רזה את תהיה
כי שם כבר היית נכון
אז קדימה לחזור במהירות לקבוצה זה יתן לך את הכוח בהצלחה רוסי11/04/2019 בשעה 17:43 #80973אלמונילא פעילראשית מי מאיתנו לא מועד?, זאת הדרך להתחיל מחדש כאילו לא קרה כלום, פשוט קחי אחריות רק להיום רק ל-24 שעות הקרובות, פשוט תכנני לך מראש את הארוחות להיום, כתבי על דף את השעות ורשמי מה בא לך לאכול מהתכנית. ראשית הכיני מרק חינמי של חלי מהמרכיבים שאת אוהבת במיוחד. תכיני תה פירות טעים בקנקן וכל פעם מזגי לך כוס, וכשאת מרגישה שאת לא ממש בשליטה, פשוט נעלי נעלי התעמלות וצאי להליכה, זה משחרר הכל, ואם את צריכה עזרה אני כאן לרשותך:), חבל שתאבדי את שאר הפנינים שאספת עד כה נכון? שיהיה בהצלחה מתוקה:) תמי
11/04/2019 בשעה 17:43 #80974אלמונילא פעילהיי מומו..
לכל בעיה יש פתרון ומצאת את הפתרונות להרגשה טובה יותר כפי שכתבת בסיום ההודעה.
מאמינה בך, השקיעי את עצמך בעשייה בדיוק כמו במבחנים..
והבטחון יחזור..
בהצלחה11/04/2019 בשעה 17:43 #80975אלמונילא פעילהיי מומו…
הייתי בדיוק שם, בדיוק במצבך. ולא ידעתי להפסיק בזמן.
אם את לא רוצה להצטער בהמשך על מעשייך כדאי שתתחילי כאן ועכשיו.
מה חשוב לך יותר? לאכול מאכלים משמינים (ואין ספק שזה כיף וטעים ואני לא אמשיך כי לא במקרה הגענו לכאן) או ללבוש בגדים יפים ולהתהלך בנוחות ובבטחון?
החליטי מה מתאים לך ופעלי בהתאם.
למדתי מנסיוני המר…כשגרתי עם הוריי והיו בבית המון פיתויים, לא היו לי תנאים מיטביים לעשות תוכנית אבל בכ”ז עשיתי, מצאתי פתרונות לכל בעיה והצלחתי לרדת מספר מכובד מאוד של קילוגרמים..לעומת זאת כשעברתי לגור עם בן זוגי, לכאורה היתה לי שליטה מלאה (כמעט) על מה שנכנס הביתה, היה לי חופש פעולה מוחלט לגבי אוכל ולא עשיתי כלום ועליתי במשקל המון.
לא עשיתי לא משום שלא רציתי, ניסיתי להתחיל אבל הדרך נראתה כל כך קשה ומייגעת שכל פעם שהתחלתי התייאשתי וכך עליתי עוד ועוד עד שהגעתי למספר עגול שמעולם לא הייתי בו ונורא הצטערתי שלא אמרתי סטופ לפני 5 או 10 או 15 ק”ג…
תחזרי עכשיו לתוכנית!
בהצלחה…אוהבת, דנה. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.