חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אולי אני מרחמת על עצמי אבל קשה לי לצאת מהמצב שבו אני שרויה כבר חודשים ארוכים. אין לי תקווה, אין לי כוח ואין לי רצון. אני יושבת פה עם עוד גלגל שצמח לי בחודשים האחרונים אחרי שירדתי קרוב לארבעים קילו והעליתי 15! אני יוצאת מהמצב לשבוע ושוקעת שוב לחודש.. ככה כבר חודשים ארוכים. לא יודעת מה לעשות עם עצמי. יודעת ועם זאת כל כך קשה לי. התחושות הטובות של פעם מנקרות בי וזה כל כך קשה! אף אחד לא מצליח לעזור לי ואפילו אני לעצמי לא. אני כל כך קרובה לחזור אחורה! אני ממש עמוק בתוך הבוץ של עצמי.

אלמוני
    לא פעיל

עצה הכי טובה שיש תעשי ספינינג זה ממריץ ומחזיר אנרגיות!!!!וכמובן אין מה להיול בדיכאון זה לא עוזר…

אלמוני
    לא פעיל

להיות בבוץ זו חוויה לא נעימה…
    בעצם השיתוף שלך בתחושות את מוציאה רגל אחת החוצה, עכשיו נותר לחלץ את שאר הגוף
    תחשבי מה יכול לעזור לך לחזור, את התוכנית את מכירה היטב אם הצלחת לרדת קרוב לארבעים.
    תחזרי לתוכנית יום יום, מארוחה אחת לשנייה, תרשמי ותתכנני את היום שלך ותתמקדי כל פעם בדבר אחד אותו את רוצה להשיג (עמידה בתפריט, מים וכו').
    כאשר עולה קושי תשתפי, תכתבי בפורום רגע לפני שאת נשברת, תשתי כוס מים, צאי מהבית או תעשי כל דבר שיכול לעזור לך.
    גם אני ירדתי יפה, הגעתי לשמירה והתחלתי לעלות, אני מכירה היטב את הקושי של לחזור, לגייס מוטיבציה, אך הכי קשה לי היא תחושת התסכול והכעס על עצמי, על הגוף.
    תעדכני איך הולך,
    יום נעים.

אלמוני
    לא פעיל

עצם זה שאת כותבת פה ומבקשת עזרה זה המון. יכלת כמו רבים מאתנו למשיך באותה דרך ולהכחיש שיש בעיה. את הכוחות יש לך, רואים את זה כבר בהודעה שכתבת. צריך המון כוחות להודות שלא הולך לנו. הרבה יותר קל לספר על דברים טובים בלבד.

תרענני את התפריט שלך, קחי טיפים מהפורום ומהמתכונים, יש דברים שלא תאמיני שאפשר לאכול פה. הסיפוק בזלילה הוא רגעי ולאחריו בא דיכאון ובחילה. הסיפוק בשליטה הוא ארוך טווח. גם אין לך בחילה, גם את לא כועסת על עצמך וגם את נראית טוב יותר מיום ליום. אם חושבים על עוד חמש דקות והלאה ולא על הרגע הזה שממש בא לי מתוק, זו הנוסחה לדעתי.

מקווה שאת עדיין בקבוצה ואם לא מהר מהר לחזור!
    שיהיה לך המון בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

עצם כתיבת הפוסט שלך הוא קריאה לעזרה. ובשביל זה אנחנו פה.
    ירדת 40 והתחלת לאבד אותם. אל תתני למצב זה להימשך, עבדת קשה כדי להגיע להישג המדהים הזה ואין מצב שאת מוותרת לעצמך.
    אני מניחה שבעבר היית בקבוצה והיום כבר לא. ממליצה לך לחזור למסגרת, היא ששומרת עלינו.
    כשאנחנו בקבוצה אנחנו מחוייבים יותר לא רק כלפי הקבוצה אלא כלפי עצמנו בעיקר.
    קל יותר ביחד.
    לא לשקוע בבוץ, אלא להרים את הראש ולהתחיל שוב בכל הכח
    אני כאן אם את זקוקה למשהו

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות