חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול הייתי בשקילה, אני כבר חודש באותו משקל (כל מה שעלה גם ירד אבל רק בגרמיים) ירדתי עד היום 15.1 קג' שזה ממש לא מבוטל אבל נשאר לי עוד ממש מעט וקילו שאני רוצה אותו השבוע.
    אני משתדלת לא לחרוג מתפריט ועושה פעמיים בשבוע פילאטיס מזרן, כנראה הגיע הזמן להכניס עוד פעילות גופנית לחיים שלי.
    איזו פעילות מומלצת אבל רק להדגיש שאני לא ממש אוהבת ספורט? אני חייבת השבוע לתת פוש במיוחד שאני נוסעת לסוף שבוע ולא מעוניינת להישבר :מבולבל:
    אני חייבת חייבת להוריד השבוע ולהגדיל את הפער של 15 קילו!!!
    כל הצעה תתקבל בשמחה 😉 בכל אופן מבטיחה לעדכן
    תודה

אלמוני
    לא פעיל

פעילות אירובית, הליכה מהירה, אופניים, שחייה. גם אם את לא ממש אוהבת, עושים את זה למשך שעה, אולי קצת סובלים תוך כדי ואחרי זה זה נגמר. תאמיני לי שאם זה יתן לך פוש בירידה במשקל את תגידי אחרי זה תודה פעמיים. אם את לא עושה בד”כ את תעשי 3 פעמים בשבוע, יום כן יום לא.

נסי לשתות הרבה מים, מעבר למה שאת שותה בד”כ.

היצמדי לתפריט ב-100% בלי חריגות אפילו לא קטנות.

אלמוני
    לא פעיל

הי לך..וואו איך אני מבינה אותך :צוחק: :צוחק: :צוחק:
    הייתי בדיוק באותו מצב שלך לפני לא הרבה זמן וחשבתי שהשמירה לא תגיע לעולם בקצב ירידה של 100 גר' למטה 200 למעלה. אבל…
    הנה אני כאן ובשמירה..
    אז המלצות שלי:

פילטיס זה מעולה לחיטוב אבל צריך להוסיף איזה סוג של פעילות גופנית שתגרום לך להזיע ולהעלות דופק.אם את באיזה מכון כושר אז תמצאי לך משהו שאת מתחברת אליו אולי זומבה או משהו דומה.אם לא, משהי העלתה כמה תוכניות ביוטיוב שאני באופן אישי ניסיתי אחת מהן ואחרי כמה דקות היה לי קשה (ואני עושה ספורט באופן קבוע…)

מעבר לזה בסופ-שבוע שתהיי אם זה בית מלון פשוט תתענגי על העובדה שעובדים בשבילך ולא תצטרכי להכין לך את האוכל.פשוט תצטרכי להשקיע יותר בתכנון לפני שאת מתיישבת לאכול- לעשות סיבוב לקחת רק מה שנראה לך שווה ולא משמין ולהנות ולא רק מהאוכל גם מכל שאר הדברים מסביב… :שמח1: :שמח1:
    לאחר מכן אני למשל עשיתי בשבוע שעבר ,אחרי שהיה נדמה לי שלא ממש הקפדתי כמה ימים בתפריט עשיתי יומיים תפריט חזרה לשגרה- היה קשה אבל מתגמל (עובדה שרזיתי לא רע… 🙂 🙂 )

ובאמת הכי הכי חשוב- פשוט להנות ממה שיש לנו וממה שהשגנו עד עכשיו..לא כל אחד מגיע לזה!!!

זהו מקווה שעזרתי לך..

תעדכני…

אלמוני
    לא פעיל

שעה ביום של פעילות אירובית חזקה תשרוף לך בין 300-500 קלוריות ביום …לכי על זה..בהנאה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות