חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

התחיל אתמול כרגיל ממש מעולה בבסיס, הסתדרתי לאורך כל היום ואכלתי את ארוחת הביניים של הפחמימה והפרי בשעה 16:00 ויצאתי מהבסיס, הגעתי בחמש הביתה. התחלתי אתמול עבודה חדשה במכון כושר שלי בקבלה ( זה מסתדר לי מצוין מבחינת הצבא והספורט בתוכנית :מאושר: ) והייתי צריכה להגיע לשם כבר בחמש וחצי, לקחתי איתי מים וארוחת ערב ותכננתי לאכול שם. השעות שהגעתי היו בדיוק שעות עומס ולא אכלתי בשבע ארוחת ערב, וכשסיימתי לעבוד ב-20:00 היה לי אימון עם המאמן במכון שקבעתי כמה ימים מראש, ולא אכלתי גם כלום לפני האימון.
    ידיד שלי התקשר אליי באמצע ושאל אותי אם בא לי לשבת לאכול בחוץ, וממש רציתי לממש את המותרת שלי אז אמרתי לו שסבבה.
    הגעתי הביתה מהמכון אכלתי ארוחת לילה בזריזות ויצאתי לאכול איתו, נהנתי מהמותרת שלי שאין דברים כאלה! ואז שהגעתי הביתה אכלתי איזה אננס מסוכר וכף חמאת בוטנים.. לא יודעת למה, התחשק לי ממש וגם לא אכלתי ארוחת ערב אז אמרתי שזה לא נורא מבחינת קלוריות ( למרות שאני יודעת שזה לא בסדר ככה..)
    מבחינת מים שתיתי את כל ה-3 ליטר מים..
    מה אתם חושבים זה ממש נורא מה שקרה לי פה? יפגע בירידה?
    :לאבטוח:

אלמוני
    לא פעיל

היי טוטי,
    קודם כל – יפה שאת מצליחה להסתדר במסגרת הצבא עם התוכנית!
    זה מראה שזה מאוד חשוב לך ואת רוצה להתמיד ומנסה להתאים את התוכנית לכל מצב.

מה שהיה אתמול זה כמו “מעידה” חד פעמית כזאת והיא לא נשמעת לי כל כך נראה.. בדר”כ המעידות שמדובר עליהם הם נפילות גדולות שזה באמת יכול להפתיע, אבל לפי מה שאת מתארת לא נראה שזה יישפיע יותר מדי וזה גם היה אירוע חד פעמי.. כך שאין מה לדאוג 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות