חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אומנם לא שמרתי 100%, אבל גם לא הברזתי באוכל…
    לצערי לא ירדתי כלום השבוע… אני די מתבאסת. ניסיתי לחשוב עם עצמי מה לא עשיתי טוב השבוע- לעבור על הצ'יק ליסט, וראיתי שהשבוע לא הקפדתי על שתיית מים,( בדר”כ אני מקפידה לשתות 3 ליטר ביום, והשבוע ממש לא הקפדתי.. בנוסף הנפילות שלי ממש מעצבנות, כי בזמן שאני לוקחת את הילדים לחוגים וממתינה בחוץ (משעמם),אז אני מוצאת עצמי מנשנשת חבילה כמעט שלמה של פריכוני אורז עם דבש… או 2 חטיפים קלים…(מילא הייתי אוכלת משהו שווה ועולה.. אבל לפול בפריכיות אורז או ב”יישור” קצוות עוגה????.
    לא משנה… מה שהיה היה… השבוע אני מתחילה במלוא המרץ… הבקבוק מים לידי…אפילו עשיתי הליכה בהליכון- שעד עכשיו שימש כ”אביזר נוי” בסלון…
    מקווה לא להשבר השבוע… (אני די מודעת למוקדי הנפילות שלי- ומקווה לא ליפול השבוע..)

דבר נוסף… שמתי לב שברגע שאני מתחילה עם המנה מותרת- מתחילה לה התרופפות במשמעת העצמית שלי, ואני לא מצליחה לשמור הכי טוב.. :מבולבל:

אלמוני
    לא פעיל

בעיה מוכרת לנפילות הקטנות אבל יש פתרונות –
    תתכנני לך כך שבזמן החוגים תאכלי את הביניים של אחה”צ; תנשנשי ירקות; תשתי; תקראי ספר?
    תגידי לעצמך שאת לא תישברי השבוע (במקום: “מקווה לא להישבר השבוע), תציבי עובדה שאת לא נשברת – התת מודע יתחיל לעבוד…
    מנה מותרת – לנשמה :שמח1: תהני ממנה וזהו – תמשיכי בתוכנית.
    שבוע טוב :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

תמיד תזכרי שעצירה במקום טובה יותר מעלייה :מאושר:
    חוץ מזה, אני חושבת שאת צריכה לתכנן טוב יותר, ולהפסיק להשתמש באוכל כפיתרון לשיעמום!! תביאי ספר טוב/מחשב נייד/ או שאם יש באיזור חנויות או משהו לכי לעשות סיבוב קטן..כך גם לא ישבת שעה ללא מעש וגם הזזת קצת שרירים:) אם כל זה לא מתאים אני לפעמים כשאין לי מה לעשות ואני צריכה לחכות הרבה זמן מוצאת זמן לכל הדברים שלא נגעתי בהם ולא הספקתי..אפילו לעשות רשימת קניות :צוחק:
    כשאת אוכלת פריכיות דבש כפחמימה – קחי 10 ושימי בצלחת ותסגרי את השקית והחזירי למקומה!!! ככה תיפלי פחות..
    אין מה לעשות, נלמד את עצמנו לקח :לשון:
    חוץ מזה – שבוע הבא שבוע חדש!!! אם תתמידי ותקפידי השבוע יכול להיות שעוד יהיו לך הפתעות טובות :שמח2:
    בהצלחה!!!
    ליטל

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות