כארוחת עשר (של תפריט 1500) או ארוחת ערב בתוספת עוד חצי חלבון גבינה:
שמתי פרוסות אפרסק עם סטיביה (אפשר סוכרזית או כל תחליף סוכר אחר) מעל במיקרו לדקה וחצי.
הכנתי פרנץ' טוסט: ביצה + שפריץ חלב וקינמון לפי הטעם. מערבבים וטובלים בבלילה 2 פרוסות חלה קלה. את החלה מטגנים על ספריי שמן.
את הפרנץ' טוסט המוכן שמתי בצלחת שעליה חיממתי את האפרסק שהייתה מלאה במיצים שלו, שמתי מעל כפית ריבה חינמית ליום + כפית חמאה כמנת שומן.
יצא מדהים!!! :שמח2: :שמח1:
:לשון:
בארוחת ערב אין פרי דארלינג. ככה שזה קצת מאבד מהקטע לא? :עצוב: אבל את תהני לך :אוהב:
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך