ראשית התרגשתי לקרוא את הודעתך בפורום ואני מחזקת את מה שכתבת איה מדהימה !!
בנוגע לשאלתך איריס יקירתי .. כשאלוהים ברא את העום הוא ברא את העולם בשבעה ימים שישה ימי עבודה ושבת מנוחה, אנחנו עובדים בחלי ממן 4 ימי עבודה מול הקבוצות וימי חמישי ושישי אלו ימים שאנחנו המדריכות עוברות סדנאות הרצאות ויוצאות לקורסים כאלה ואחרים ,על מנת שנמשיך להיות מקצועיים בתחומנו ונמשיך להוביל אנחנו חייבים לצאת לקבל כוחות גם כן …
מעבר לזה בהיבט הנפשי והאנרגיות .. העבודה שלנו היא אומנם לא עבודה פיזית קשה אבל עבודה שמצריכה מאיתנו המון נתינה רגשית אנחנו עובדים מול אנשים וברגע שחלילה לא נצליח לגעת בכולם זה יהייה בזבוז שלנו .רוב העבודה לא מתבצעת בשעה וחצי של הקבוצה ,היא מתבצעת מאחורי הקלעים , טלפונים אישים מיילים ועוד דרך המון דרכים .
ישנו משפט שאומר תפסת מרובה לא תפסת כלום ..ולדעתי ברגע שלפעמים מוסיפים עוד קבוצה זה יכול לבוא על כוחות שצריכים להיות במקום אחר .
לכן איריס אני שומרת בקנאות על הכוחות של כל המנחות על מנת שיתנו את הכוחות במקומות הנכונים ..
מצטערת איריס שלא פתרתי לך את הבקשה אבל בטוחה שאת יכולה להבין אותי .. מאחלת לך בהצלחה בהמשך הדקך ואני כאן עבורך לכל בקשה אחרת ,שבוע קסום ואיתך לאורך כל הדרך חלי ממן