מבינה אותך לגמרי שחייבים לגוון…
1)ביצה בסגנו אבולעפיה-פיתה ובפנים ביצה עם תיבול וכל טוב לצד סלט קצוץ דק מפנק
2)תפוא מוקרם+סלט קצוץ עם 30 גרם בולגרית+מנת שומן יאמיי
3)טוסט סופני! לחמנייה,ביצה קשה,רוטב שום לייט,פטריות,בצל ומה שאת אוהבת עם סלט טעים!
4)ביצה בקן-עושה עיגול בחלה באמצעות כוס קטנה שמה במחבת עם תרסיס שמן מזהיבה צד אחד, ובצד השני שוברת ביצה בתוך העיגול כמו ביצה עין ,את הפרוסה השנייה אפשר בטוסטר עם כף קוטג' וכפית פסטו והכול יחד עם סלט!