חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם..
    אני בקבוצה לא הרבה זמן והורדתי כמעט 6 קילו.
    הבעיה שלי היא שיוצא לי בזמן האחרון ליפול הרבה, וקשה לי לקום בחזרה לתפריס לארוחה הבאה. אני אומרת לעצמי ממחר אני ישמור שוב..וככה עובר עוד יום ועוד יום והזלילות נמשכות. יש איזה שהוא טיפ לעזור לי?

תודה וערב טוב:)

אלמוני
    לא פעיל

לא חבל על 6 הק”ג שכבר ירדת…. את חייבת לקחת אחריות, זכרי הרבה יותר קשה להיות שמנה מאשר לחיות באורח חיים נכון….

ראשית, תכיני בבית את כל המצרכים המתאימים ואת המאכלים מהתפריט שאת אוהבת, למשל: מרקים טעימים, אנטיפסטי, ירקות מבושלים, חביתה עם ירקות כגון: פטריות, קישואים, תרד, בצל וכו'…. האוכל יהיה טעים ולא תרגישי שאת מסכנה….

וזכרי עם לא תנקי את הברכיים ותחזרי לתוכנית את תעלי את כל הק”ג שירדת…. וההרגשה שלך תיהיה הרבה יותר רעה…

אז יאללה, חזרי לשפיות, ובהצלחה,

:)) רבקהל”ה

אלמוני
    לא פעיל

יש לי טיפ בישבילך אולי יעזור לך ואנימאוד מקווה ומאוד אשמח לעזור לך
    ראשית בתחילת דרכי בקבוצה כל פעם שהייתי מרגישה שאני הולכת ליפול הייתי מניחה את התמונה של חלי וככה אני הייתי מצלחי לא לימעוד כי לי בכל מיקרה היא נתנה המון כוחות
    ושנית כל מעידה הייתי מיסתכלת על ההודעה שחלי הייתה שולחת בsmsלמשל כל ערב שישי הייתי מניחה את הפלאפון על השולחן עם ההודעה שלה
    מיסתכלת וחושבת העם כדאי ליזלול או להגיע לקבוצה ולספר שהיהי לי קל ואיך שעברתי שבוע בלי מעידה לי בכל אופן זה מאוד עזר בבקשה מימך צאי מהבולמוס הזה אספי את עצמך ועל תיתני לאוכל להפיל אותך
    תנצחי את הייצר הזה יום אחד סמני לך וי ליכ כל יום וככה יום יביא אחרין עוד יום
    וככה לאט לאט תחזרי לתלם בבקשה עיזרי לעצמך ובכל מיקרה אני כאן וכולם כאן יעזרו לך
    חבהל להרוס את הישג ברגע
    תיקטפי הישג כל רגע באהבה ממני אליך רחלי
    אני מאמינה בך שתצילחי כמו שיכולת להשיל 6 קילו ככה תוכלי להמשיך
    פרגני לעצמך תאבהי את עצמך וההמשך יבוא
    כי כל מה שניכנס לך לפה ישאר בגוף וכך הגוף יגדל וחבל

אלמוני
    לא פעיל

את יודעת מה זה מחר ??
    מחר זה ההיום שכל כך חיכיתי לו !!
    הרי אחרי כל יום מגיע מחר , מה שאפשר לעשות היום לא דוחים למחר !
    הטיפ הכי טוב זה להחליט ש24 שעות את עושה תוכנית ומחר ?? את לא עושה .
    אחרי 24 שעות “נקיות ” בלי נפילות ובלי מעידות מקבלים כוחות להמשיך ליום הבא .
    בהצלחה חלי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות