חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הייתי רוצה חוות דעת על כל הנושא של חלי ממן.
    אני חדשה בנושא/באזור
    וקצת חוששת להירשם כי בעצם ניסתי המון דרכים להוריד במשקל ירדתי אבל כמו שכולן יודעות גם לעלות
    איך התפריטים של הולכים? האם לכל אחד יש את אותו תפריט?
    האם זה פרטני ? מה השוני בינה לבין קבוצת הרזיה שונות??
    תודה על שיתוף הפעולה
    יום טוב לכולן/ם

אלמוני
    לא פעיל

היי רויטל..
    1. את מוזמנת ליצור קשר עם המוקד ולהתייעץ איתנו ללא שום התחייבות בנוגע לכל נושא שאת בהתלבטות לגביו.
    2. את מוזמנת להכנס לסיפורי ההצלחה באתר ולקבל את חוות הדעת של משתתפים/משתתפות מכל הסוגים והמינים על התוכנית..
    3. כל אדם על פי נתוניו האישיים מקבל הדרכה על התוכנית ומרכיב לעצמו תפריט על פי העדפותיו הקולניריות עם הוראות מכוונות..
    4. העזרה היא עזרה קבוצתית עם נגיעה אישית..אבל בדגש על קבוצות תמיכה ולא פגישות פרטניות עם המנחה.
    5. מה ההבדל ביננו לבין קבוצות שונות? את האמת..מעולם לא הייתי בקבוצות אחרות..חלי ממן הנה חווית קבוצות ה”דיאטה” הראשונה שלי..אבל..משתתפים מדווחים שהשוני קשור לשני דברים מרכזיים: א. אנחנו מדברים בעיקר ללב ולמוח ולא לקיבה. ב. באמת איכפת לנו מהאדם שמולנו..:)
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

הי רויטל, שמי אלקנה וגם אני חשבתי הרבה לפני שנכנסתי לקבוצה הזאת, לא כל כך אהבתי את הרעיון של קבוצת תמיכה ושכל האנשים יודעים כמה רזיתי או שמנתי אבל עשיתי את המאמץ ואזרתי אומץ ובמקום לוותר וללכת לניתוח הלכתי לקבוצה. בהתחלה הייתי בשוק מכמות האנשים אבל ממפגש למפגש אני מכיר אותם יותר ויותר ואנשים מתעניינים במצב המשקל ומעודדים ומפרגנים בטירוף. בסופו של דבר ממה שחששתי ממנו שזה המודעות של שאר אנשים למצבי היא זאת שמחזיקה אותי ומעודדת אותי להמשיך. העובדות בשטח מראות שהתכנית של חלי ממן עובדת. אני היום נשקלתי ואני רזיתי ב”ה (וברוך איה) 11 קילו פחות, בחיים שלי לא ירדתי ככה. וזה עובד וזה טוב וזה משמח. והסוד הוא החלטה נטו. תחליטי ותסתכלי על המטרה מול העניים ותכנסי בכל הכח.
    מקווה שלא חפרתי יותר מידי. שיהיה המון בהצלחה…

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות