חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כבר שנתיים בשמירה, אני די גאה בעצמי על ההישג הזה
    אבל כבר חודש וחצי אני מאבדת את זה..כל פעם שאני ביום חופש ואין משהו שמעסיק אותי (כמו היום) זה נגמר בבולמוס. כל התהליך לא היו לי דברים כאלה. ברור לי שזו אכילה רגשית. היום התחלתי לאכול שוקולד ואז החלטתי לעשות את זה כבר מותרת ואכלתי את כל החפיסה. סיימתי מאוכזבת מאוד מעצמי, והכי גרוע? גם תוך כדי הרגשתי תחושת אכזבה עצומה. תכננתי היום לנצל את הזמן כדי להשקיע בעצמי, לעשות את כל הסידורים ולהתאמן. בסוף רק אכלתי ולא עשיתי את אף אחד מהדברים.

דווקא בימים שאני חוזרת מהעבודה אני מספיקה יותר…
    רע לי מאוד, מרגישה אבודה מאוד ומאוכזבת מעצמי…מתחילה להלחץ שזה כבר חודש וחצי כזה, מפחדת שאיבדתי את ההרגלים שלי
    אשמח לחיזוקים…

אלמוני
    לא פעיל

היי מותק!
    אל תתייאשי אף פעם!
    כולנו נמצאות במצבים כאלו, מי כמוני יודעת!
    הסבל הכי גדול בלשמור זה הימים האלו שלא עושים כלום.
    תנסי תמיד להעסיק את עצמך אם יש לך יום פנוי.
    לנקות, לבשל משהו שמותר, לעשות אימון, לסדר משהו שרצית הרבה זמן.
    זה ממש מעביר את הזמן ואת התחושה המבאסת הזו.
    בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ממש רוצה להגיב לך משהו מפורט, אבל אין לי זמן כרגע. אשתדל לכתוב מחר בצהריים…
    בכל מקרה – חיבוק אינטרנטי ענק, תזכרי שהכל בראש ובהצלחה!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני נכנסת לכאן די הרבה, בשבועיים האחרונים קצת פחות כי הפורום די התרוקן מפנים מוכרות ולרוב זה בנות חדשות עם שאלות ואין כאן כבר את הפמליה הקבועה;)
    אבל אני רוצה להגיד לך… קודם כל את צריכה להיות גאה בעצמך מאוד! מי כמוני יודעת כמה שזה קשה להגיע ליעד ולהתמיד!
    אל תאכלי את עצמך את עדיין חזקה בדיוק כמו שהיית אבל אין מה לעשות, לפעמים נגמרת לנו קצת המוטיבציה להכין ולהשקיע אז טיפה מחפפים והחורף לא בדיוק לטובתנו :לשון:
    יש לך כוחות חזקים מאוד ואני יודעת שאת מסוגלת לחזור למסלול זה פשוט עניין של לעצור ולעלות חזרה על הסוס;)
    בזכות ההודעה שלך החלטתי לחזור לפורום באופן קבוע כי הבנתי כמה כוח יש בבמה הזאת…
    אני אישית אתן לך דוגמא על השבוע הזה… התמדתי , התאמנתי בראבק (4 אימונים השבוע כל אימון של שעה וחצי אירובי ושריפה של 1000 קלוריות) הייתי סופר מדוגמת כולל מותרת מחושבת וראיתי ירידה רק של 400 גרם (שבוע שעבר עליתי את ה400 גרם כי הייתי במחזור) והכי קל זה להתייאש בעיקר לפני חנוכה ולומר :” כל כך התמדתי ועליתי ואנחנו נכנסים לחנוכה שזה לא פשוט בכלל כל יום סופגניה -שזאת החולשה שלי…, יאללה שבוע אחד אשחרר קצת ואז אחזור לתפריט ” אבל זאת טעות , החלטתי שאני ממשיכה בדרך שלי ואני אראה ירידה יפה שבוע הבא!
    הטיפים שלי אלייך לחזרה למסלול:
    1.להקפיד על שתייה (גם אני לפעמים מפשלת בזה בעיקר בחורף)
    2. לשמור על מרווחים של 3 שעות בין הארוחות( שמתי לב שלפעמים אני עושה ארוחה גם אחרי שעה)
    3. ספורט! ספורט!ספורט!(אני אגיד על עצמי שברגע שמתאמנים בכל הרבה יותר הדוק וגם אם אין ירידה את רואה על הגוף ובבגדים שירדת )
    4. לכתוב תכנון יומי כאן באתר – אני יודעת שאת פחות מהכותבים כאן אבל זה באמת חשוב, זאת סוג של התחייבות לא רק מול עצמך, לי יש תכנון שבועי שאני כותבת את כל הארוחות שלי כבר במוצ”ש בטבלה לכל השבוע וככה אין נפילות,ועכשיו גם אחזור לכתוב בפורום המקצועי ואני מקווה שתצטרפי אלי!
    והכי חשוב תהני! אל תוותרי לעצמך !
    התחושה שאת מתארת מוכרת מאוד! אני מתחילה ללמוד עוד מעט וכרגע יש לי ימים שאני בבית יום שלם והכל נמרח כזה, וגם כשעושים תוכניות הרבה פעמים זה מתחרבש! אז הכל בסדר, אנחנו אנושיים , ואת צריכה לקחת את הנק' הזאת והתחושה הזאת שאת מרגישה עכשיו ומכאן לחזור למסלול!
    שולחת לך חיבוק ענק!

אלמוני
    לא פעיל

את גאה בעצמך ובצדק. את הוכחה חיה לכך שאפשר לחיות את התוכית הזו במשך שנים – ושזה יכול להיות אורח חיים.
    בדיוק גלל זה כדאי לך להקפיד עכשיו – כל כך הרבה עבודה בשביל כלום? ,
    מניסיון שלי בזמן שאני בבית באמת קל לי בהרבה לאבד את הצפון, ולכן אם אני מרגישה שזה קורה לי – אוכלת חינמים.
    תכיני חינמיים שווים – לא סתם עגבניה ומלפפון. מרק שווה, לבבות דקל, ג'לי לייט 😉
    בהצלחה! תעדכני אותנו מה קורה :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות