ראשית בהצלחה לכל מי שבתהליך !!!
1. הלחם הקל שלי זה עינן קל של אנג'ל (כ38 קלוריות בממוצע לפרוסה)
ראיתי היום לחם שאנג'ל מייצרים לרמי לוי שנראה לחם שיפון קל(בסגנון של אנג'ל 100 שלהם)..ומופיע שם כ45 קלוריות לפרוסה (כן הפרוסות שם יותר גדולות ונראות משביעות 🙂 אבל בחותמת של אגודת אייל רשום שאמנם 2 פרוסות שוות למנת לחם אבל עם 16 גרם פחמימה…האם לחם זה ואנג'ל 100 מתאימים ליום יום במסגרת התפריט?
2. יש לי כפיות מדידה של האפיה…מופיעות כפיות ב3 גדלים: 1 כף של 15 מ”ל, 1 של 7.5 מ”ל ושל 2.5..
מה הגודל של כפית בשביל מנת שומן וגודל כף ?
תודה רבה !!!