חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אין ספק שאין פעילה מאוד היום וסליחה על החפירות מראש:)
    קניתי ארטיק לייט 55 קלוריות בטעם ריבת חלב הבעיה היא שאמא שלי לא מרשה לי לקנות אותו יותר כי היא אומרת שהוא לא בריא וזה לאנשים שיש להם סכרת…
    מצרפת את הערכים התזונתיים והתמונה אני אשמח אם מישהי יכולה לתת לי תשובה מוסמכת שאני אוכל להראות לאמא שלי..

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל אמא עושה זאת מתוך אהבה ודאגה.
    ולמעט האמת יש מעט צדק בדבריה, זה קצת לא בריא אבל מצד שני זה עדיף על איזה גלידה עשירה עם אחוזי שומן גבוהים. הפשרה שלכן יכולה להיות שתאכלי פעם ביום (שזה מה שמותר אגב בתוכנית בגלל שזה לא שיא הבריאות).
    ככה את תוכלי להינות מ'פינוק יומי' ואמא תהיה רגועה כי פעם ביום זה לא נוראי מבחינה בריאותית

(למה לעזאזל כתוב “שלגונים בטעם וניל בציפוי חמוציות” וזה בכלל גלידת ריבת חלב?!)

אלמוני
    לא פעיל

אין לי הסברים טובים במיוחד לאמא, אבל זאת גלידה ממש טעימה!

אולי- שחלק מהרעיון של לשנות לאורך חיים בריא זה שעדין יהיו לך את החטאים שלך, אבל במסגרת מתונה. לא משתגעים או אולכים המון מתוקים שכאלה ווודאי הורדת הרבה מתוקים ושמנים אחרים.. מותר קצת 😉

אלמוני
    לא פעיל

הלוואי ורוב המאכלים בסופר היו מותאמים לחולי סכרת. הרי מה הבעיה הבסיסית של חולי סכרת (כמובן שתלוי איזה וכו, אבל הכוונה לסכרת הנפוצה יותר) – אסור להם לצרוך יותר מידי סוכר. לכן רוב המאכלים שכתוב שהם מאושרים על ידי האגודה לחולי הסוכרת הם מופחתי סוכר ורובם גם טובים לנו השמנים שרק מחפשים עוד שומן ועוד סוכר.

וכמונו חולי סוכרת צריכים למדוד ולספור כדי לא לעבור כמויות מסוימות של סוכר ביום. אז כיום רוב מוצרי הדיאטה גם יתאימו לחולי סכרת ולהיפך, אבל לא תמיד – אצלם פשוט זה יותר מהותי ויש אגודה שלמה שמאשרת את המוצרים האלה. זה דווקא צריך להרגיע את אמא שלך מוצרים כאלה, לעומת מוצרי לחם קל שאפילו לא כותבים כמה קלוריות יש בפרוסה.

אבל בכל מקרה צריך לבדוק את הרכיבים מבחינת השומן וכו.

אבל זה מה שהייתי אומרת לאמא שלך. גלידה ככה או ככה לא בריאה. אבל תסבירי לה שאת מנסה לשנות את אורח החיים שלך וזה מונע ממך דברים מסוימים שהיית נהנית מהם, וזה מסוג המוצרים שגורמים להרגיש שאתה לא מפסיד כלום בעצם.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות