חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי , לגבי יוגורט טבעי 4.5% שמגיע בכד , כמה אפשר לאכול ממנו כמנת חלבון? אמא מבשלת אותי ואוכלים לצד אורז… האם מותר?
    עוד שאלה, זה כבר יום שני שלי שאני מתחילה את ארוחת הבוקר מאוחר ולפעמים עובר 4 שעות עד שאני אוכלת את הארוחה הבאה , לבסוף אני אוכלת את הפרי במנה אחרונה בסביבות השעה 12 בלילה ואז מיד הולכת לישון.. האם כבר כדאי לוותר על המנה מאשר לאכול אותה ולישון? ( אמנם זה פרי) אבל עדיין… אשמח לתגובה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

מותר 1 גביע יוגורט ללא תוספות עד 1.5% ( 80 קלוריות), אבל נראה לי שחצי כוס חד-פעמית של יוגורט 4.5% פעם-פעמיים בשבוע זה יוגדר כשפוי.
    לגבי ארוחה מאוחרת – זה בסדר אם כך מאפשר לך סדר יומך. בדקי בעזרת המשקל שאינך נתקעת…

אלמוני
    לא פעיל

האם מותר יוגורט לבן 4.5% במקום חלבון וחצי? וכמה?
    :לאבטוח:

אלמוני
    לא פעיל

שלא בתכנית. מכיוון שמדובר על יוגורט טבעי ואולי אפשר כמו גבינה לבנה לאכול ממנו 2 או 3 כפות. השאלה אם זה שווה לך לאכול את זה כחלבון גבינה. דבר נוסף שלא ברור לי, אם היוגורט עבר בישול (אם הבנתי נכון ממה שכתבת) הערכים התזונתיים שלו משתנים, יוצאים ממנו נוזלים ואחוזי השומן עולים לכן אני לא בטוחה שזה אפשרי – ממליצה שתמתיני לתשובה של אורנה, ואולי כדאי שתעלי ערכים תזונתיים מלאים של היוגורט המדובר.

לגבי הארוחה המאוחרת – אין בעיה שאוכלים בשעה מאוחרת של הלילה. הבעיה היא שאת מרווחת מידי את הארוחות. את אמורה לשמור על פערים של מינימום שעה וחצי, ומקסימום שלוש שעות בין ארוחה לארוחה. הארוחה שלך ב-12 בלילה היא לא בגלל שקמת מאוחר, אלא בגלל שלא אוכלת בטווח של עד 3 שעות. זה חשוב לשמור על המרווחים, תקפידי עליהם.

אלמוני
    לא פעיל

תודה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות