רציתי לשתף בארוחת פחמימה + חלבון (“בוקר” ) טעימה מתאימה לאמצע יום שישי בין הסידורים לשנ”צ 🙂
תפו”א בינוני במיקרו
סלט קליל מורכב מ-שמיר, פטרוזיליה, שרי, פטריות, קישוא (חי!), ומעט בולגרית מעודנת 3% (חצי מנת חלבון) – ולימון
והרוטב שרובו הלך לתפו”א האפוי, ומקצתו לסלט:
שליש גביע יוגורט (אני השתמשתי בעזים)
קוביית בזיליקום דורות
קוביית שום דורות
שמיר קצוץ
מלח ופלפל
(ואם זו ארוחת “ערב” אז ניתן להוסיף שומן+חצי מנת חלבון נוספים
ואז תוסיפו: כפית שמן זית לרוטב ועוד גבינה בולגרית לסלט)