כן, פיתה קטנה לחצות לשני עיגולים, לטגן ביצת עין עם חצי כפית שמן זית. לפזר את החלמון בעזרת מזלג על החלבון, מעט מלח וזעתר. להפוך את הביצה ולטגנה מעט גם בצידה השני, ומעט זעתר ולהוציאה מהמחבת. לשים מחצית פיתה, עיגול, עליה את הביצה ועל הביצה פרוסת גבינה צהובה 5 אחוז, מעושנת,או עמק. להניח את מחצית הפיתה השניה על הגבינה לפזר מעט זעתר ל הפיתה מלמעלהאפשא עם טיפונת שמן זית ולכסות את המחבת.לחמם עוד מעט על להבה קטנה עד שהגבינה נמסה. בתאבון!