כשיש לי כוח וזמן להשקיע:
– שקשוקה שמורכבת מ: בצל קצוץ, פטריות שמפניון, 1/2 גמבה אדומה/כתומה/צהובה, עגבניה חתוכה לקוביות – כל זה מטוגן בתרסיס שמן. מוסיפה רסק עגבניות, מים ותבלינים (פפריקה מתוקה + חריפה, שום, מלח, פלפל) וכמובן, ביצה. מוסיפים מנת שומן (אני אוהבת חלווה לקינוח בסוף) ולחם
– לזניה חלבית שבמתכונים פה. מעולה!
– טוסט שמורכב מ: 2 פרוסות לחם, כף קטשופ, פרוסת גבינ”צ 9%, 30 גרם גבינה בולגרית, פטריות ובצל סגול, זיתים וסלט בצד
– 50 גרם סלמון מעושן, מון בלאן אחד, פרוסות בצל סגול, עלה חסה – כל זה בתוך 2 פרוסות לחם + סלט בצד עם פקאנים
וכשאין לי כוח להשקיע:
– חביתה עם פטריות/בצל (או גם וגם) + צנימים + סלט עם פקאנים ובולגרית
– ביצה קשה + 2 פרוסות פסטרמה + טחינה + פיתה קלה + סלט