חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי בנות.
    אני חדשה פה באתר אשמח לרעיונות לארוחת הערב
    אני בתפריט 1200

אלמוני
    לא פעיל

כשיש לי כוח וזמן להשקיע:
    – שקשוקה שמורכבת מ: בצל קצוץ, פטריות שמפניון, 1/2 גמבה אדומה/כתומה/צהובה, עגבניה חתוכה לקוביות – כל זה מטוגן בתרסיס שמן. מוסיפה רסק עגבניות, מים ותבלינים (פפריקה מתוקה + חריפה, שום, מלח, פלפל) וכמובן, ביצה. מוסיפים מנת שומן (אני אוהבת חלווה לקינוח בסוף) ולחם
    – לזניה חלבית שבמתכונים פה. מעולה!
    – טוסט שמורכב מ: 2 פרוסות לחם, כף קטשופ, פרוסת גבינ”צ 9%, 30 גרם גבינה בולגרית, פטריות ובצל סגול, זיתים וסלט בצד
    – 50 גרם סלמון מעושן, מון בלאן אחד, פרוסות בצל סגול, עלה חסה – כל זה בתוך 2 פרוסות לחם + סלט בצד עם פקאנים

וכשאין לי כוח להשקיע:
    – חביתה עם פטריות/בצל (או גם וגם) + צנימים + סלט עם פקאנים ובולגרית
    – ביצה קשה + 2 פרוסות פסטרמה + טחינה + פיתה קלה + סלט

אלמוני
    לא פעיל

הי:)

ארוחות ערב שאני מכינה:
    1. סביח- לחמניה קלה שבתוכה קוביות חציל שנאפה בתנור+ביצה+כפית טחינה+מלפפון חמוץ.
    40 גרם גבינה בצד (או ביצה וחצי בתוך הלחמניה). בצד ירקות, סלט ולפעמים מרק חינמי שהכנתי מראש כמו מרק גזרעגבניותדלעתפטריות. זה נותן את תחושת השובע בסוף הארוחה אם לא שבעים מהסביח.
    2. לחם מטוגן שאחת הבנות פרסמה כאן בפורום לא מזמן: שתי פרוסות חלה קלה טבולות בביצה, מעט חלב, פלפל, מלח ומעט סוכרזית (עושים תערובת עם התבלינים החלב והביצה) מטוגנות בכפית שמן משני הצדדים. לאחר מכן ניתן לשים מעל כפית דבש (שהיא חינמית ליום) ויוצא תענוג. בצד 40 גרם גבינה וסלט.
    3. חביתה מביצה אחת עם פטריות שמפיניון, עירית ובצל ירוק מטוגנת עם מעט ספרי שמן. בצד שוב גבינה ירקות וסלט.

אני אחשוב על עוד גיוונים וארשום.. :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות