חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לאיה ולכולם בפורום, אתמול פגשתי חברה בבית קפה (ארומה)
    באופן די ספונטני מתוך מחשבה שאת ארוחת הערב אוכל שם.
    אני חייבת להודות שההתלבטות הייתה ארוכה מהרגיל- לא ידעתי איך לבחור את הארוחה ועדיין לדבוק בתכנית. למזלי ארומה מפרסמת את הערכים של הסלטים והסנדוויצים וזה עזר מעט.
    לדעתי עשיתי בחירה טובה (סנדוויץ לחם קל של 345 קלוריות)
    אין לי מושג אם זה לפי התכנית.
    השאלה היא איך אוכלים במסעדה/ בית קפה ועדיין מצליחים להיות בתכנית?

אלמוני
    לא פעיל

הי,
    אני הבנתי שברגע שאני מצליחה ללמוד את התחליפים המוצעים בתוכנית- תמיד ניתן להסתדר. (דף התחליפים גם תמיד נמצא איתי בעיקר למצבים כמו שאת מתארת)
    בבית קפה אפשר לאכול סלט עם בולגרית/ ביצה/עוף/טונה/יש כל מני ירקות אנטי פסטי/ארוחות בוקר שבנויות כמו א. ערב של התוכנית- לא חסר מה לבחור
    לגבי הלחם- גם אם אומרים שהוא קל- אי אפשר לדעת מה האמת, אם זו הפחממה שלך, אז תאכלי למשל רק פרוסה אחת.
    לגבי קפה- תבקשי חלב 1% ותבחרי בנס על מים ושיביאו לך חלב בצד- ככה תוכלי לשלוט בכמות. את גם יכולה לשתות נס על חלב, הכל שאלה של כמה נס שתית במהלך היום
    במסעדה הרבה יוצתר פשוט- יש בשר, יש פחממות (אורז, קינואה וכדומה) יש מרקים.
    תמיד ניתן לשאול אם יכולים לפרק לך את המנה, כלומר, להוציא ממנה מרכיבים שלא יפתו אותך או כאלו שאינם בתוכנית.
    הכל אפשרי…:))

אלמוני
    לא פעיל

היי מזל..
    בבית קפה לארוחת ערב אני בדרך כלל מזמינה סלט על בסיס ירקות חינמיים ומוסיפה חלבון וחצי(גבינה בולגרית 5% או טונה או ביצה) עם 2 פרוסות לחם קל או פרוסת לחם רגילה.
    הכריך שבחרת הוא אחלה לארוחת ערב, אבל היית צריכה לקחת חצי כריך ולא כריך שלם..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות