חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אשמח לשמוע על רעיונות לארוחת לילה של חלבון ופרי. אני לא אוכלת את הגלידות והמעדנים כי זה די עוצר לי את הירידה…
    וקצת נמאס לי מיוגורט נקי ופרי. (ואת העוגה האפויה של חלי לא מצליחה לאפות טוב :לאמבין: )
    תודה תודה :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

איזה יוגורט את אוכלת…? חדשה פה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

בננה בשלה למרוח , להוסיף טיפה תמצית וניל, לטרוף ביצה (כמו חביתה) . להכין אפילו על מחבת רגיל. עם כפית סילאן . מאוד טעים

אלמוני
    לא פעיל

מיציתי וחשבתי על תחליפים.קניתי מאגדות של שטראוס לייט אני לא חושבת שזה מה שעוצר את הירידה שימי לב שהם מתחת ל80 קלוריות וללא סוכר.כוס חלב 1 אחוז עם כפית דבש זה טעיץם לאללה.
    אפיתי את העוגה של חלי עם הגבינה 0.5 אחוז יצאה נמוכה אבל סבבה לגמרי בהתחשב למרכיבים שם ועליי עובד כל הקטע של השלגון או חתיכת עוגה עם הקפה בלילה כפינוק “אמיתי”

גלית
    משתתף

באפשרותך להחליף ארוחות אם מעדיפה לאכול משהו אחר בלילה.
    אני בדר”כ מחליפה קבוע בין ביניים אחרה”צ לבין לילה.
    מידי פעם מחליפה בין ארוחת הצהריים לבין ארוחת הערב.

בכל אופן מעדנים דיאטטיים לא אמורים לעצור את הירידה…שוב כל מקרה לגופו, אם יש עצירה בירידה זה יכול לנבוע מכל מיני סיבות וצריך לבדוק התפריט ו/או לגוון התפריט. לשתות הרבה מים.

אלמוני
    לא פעיל

אולי זה רק לטעמי, אבל אני חותכת תפוח לקוביות קטנות תפוח מתוק, מוסיפה גזר, זה יוצא מתוק וטעים, ואוכלת את זה עם גבינה.

אפשר גם לטחון פרי עם חלב, יוצא אחלה שייק. כשטוחנים תפוח למשל עם חלב העיסה ממש מתנפחת וזה מרגיש כמו קרם. זה טעים גם עם בננה.

ניסיתי גם פירות אחרים. אבל הייתי צריכה להוסיף ממתיק מלאכותי (סטיביה) כי אפרסק לא מספיק מתוק לי.

בהצלחה !

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות