חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכם
    אשמח לרעיונות לארוחת 4 וארוחת לילה כרגע אוכלת די אותו דבר חטיף אנרגיה עד 100 ק”ל או יוגורט 0% בהתאם לארוחה כמובן (חלבון חלב או פחמימה…) רעיונות לגיוון יתקבלו בברכה שבת שלום
    תודה

אלמוני
    לא פעיל

כ”כ פשוט לפתוח את התפריט באתר ולראות מהם התחליפים בהתאם לארוחה, חוסך המתנה “עד שמישהו יענה”
    במקום אנרג'י – פופקורן 100 קל / ביגלה 99 קל' / עוגיות אביבה – 6 יח' / מיני פריכיות עם דבש – 10 יח' (כ”א 8 קל')/ פרוסה עם ריבה לייט או דבש לייט / וופל ללא סוכר – 2 יח'? / פטי בר – 2 יח'? (סימן השאלה כי אינני בטוחה- לא בחרתי באופציה זו עד היום) מעבר לכך יש כ”כ הרבה סוגים וטעמים של חטיפי אנרגיה, מספיק שיש 4/5 סוגים כדי לגוון.
    לגבי מעדן בביניים לילה – גלידה 0% – אני חושבת שכדור? / ארטיק דיאט 33קל' 2 יח או 66 קל יחידה אחת / כוס נס קפע על בסיס חלב / שוקולית תוצרת בית – קקאו כוס חלב וסוכרזית ומעבר לכך, גווני את טעמי המעדנים, יש כ”כ הרבה סוגים אני קונה כל יום ו' מעדנים לבית לשבוע שלם – לי יש מבחר של בין ששה לשמונה טעמים + טבעי. בהצלחה ובתאבון

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות