חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום איה כמה שאלות, אני פשוט לחוצה וחדשה,התפריט הוא של ה1200 קלוריות ולא רוצה לעשות טעויות…
    1. האם אני יכולה לאכול מארוחה לארוחה גם במרווח של שעתיים ולא רק שלוש שעות?
    2. מה ניתן להחליף במקום 2 לחם קל וריבה דיאט? אני יודעת שאנרגי עד 100 קלוריות אך זה מוגבל ל3 פעמים נכון? מה עוד אפשר חוץ מהאופציות האלו?
    3.כמה כוסות דיאט שתייה של מרמולייט התרכיז ניתן לשתות ביום?
    4. בארוחת שישי האם ניתן לאכול דג מבושל במקום מה?
    5. האם ניתן להחליף בין הארוחות? בין צהריים לערב? יותר קל לאכול בשר בערב מאשר בצהריים , אם אעשה זאת זה לא ישפיע על הירידה?
    6. מרק ירקות מוגבל בירקות כלשהם?
    אודה לתשובות, תודה רבה ובהצלחה לכולם

אלמוני
    לא פעיל

שלום אדית,
    1. המרווחים ביין ארוחות נעים בין שעה וחצי לשלוש. לכן ניתן לאכול גם במרווח של שעתיים.
    2. ניתן להחליף את כפית הריבה בכף גבינה (שימי לב, מדובר רק בכף אחת). בנוסף את יכולה לאכול חטיף בייגלה של 99 קלוריות (מומלץ לא יותר מפעמיים בשבוע). אכן מומלץ להגביל את חטיפי האנרגיה ל-3 פעמים בשבוע. ראי שארוחת 4 מורכבת מפחממה – ולכן כל פחממה שנמצאת ברשימת התחליפים יכולה להוות תחליף.
    3. אין הגבלה על שתיית תרכיז (כמובן בשפיות).
    5. ניתן להלחליף את סדר הארוחות. לסדר הארוחות אין משמעות, אולם במידה ובחרת לאכול את ארוחת הצהריים בעבר ודאי שיש פרק זמן של לפחות 3 שעות לפני השיינה. (הליך העיכול של חלבון בשרי הוא ארוך יותר).
    6. אני מניחה שהכוונה למרק חינמי – ולכן הירקות המוגבלים הם ירקות הנחשבים לפחממה: תפוח אדמה, בטטה, אפונה וכו'.

בהצלחה!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות