קודם כל חביתה זה אחלה ארוחת בוקר… טעימה מזינה ומשביעה… אולי אני גם אכין לעצמי. אז כמה אופציות למה שניתן להכניס לכריך:
1. כריך חביתה עם עגבנייה, חסה,מלפפון חמוץ וכפית מיונז.
2. יש כאלו שאוהבים את החביתה שלהם עם גבינה בכריך- כריף חביתה עם פטריות שמפיון, ועגבנייה.
זה מה שעולה לי, שיהיה בתיאבון :לשון:
לאחרונה התחלתי להוסיף פלפלים קלויים, הם גם מוסיפים טעם וגם “מרטיבים” קצת את הלחם.
(פלפלים שבילו זמן בתנור, ואחר כך קולפו- אני לא מוסיפה בכלל תבלינים, לי טעים “טבעי”, אבל, אם אני לא טועה גרסאות שונות הוזכרו גם פה בפורום וגם הופיע על אחד הדפים האחרונים של הקבוצה)
אבא שלי (אמנם הוא הונגרי אבל מכין מטבוחה מעולה!) מכין לי מטבוחה שמבחינתי היא חינמית. הוא שם אולי כף שמן ויוצאת כמות של 3 צנצנות גדולות שמחזיקות לי לשלושה שבועות. זה טעים לאללה, ממליצה בחום. אם תרצי מתכון אני אשאל אותו 🙂