2 פרוסות לחם קל לחתוך לאצבעות. לערבב 2 חלבונים עם שקית סוכרזית וקינמון. לטבול ולטגן על תרסיס. לטבול במעדן אהוב, וניל הולך מעולה
מעניין אם זה יהיה טעים אם נוסיף לבלילה מעט תמצית וניל….
תודה רבה על המתכון יצא מדהים!!!
על איזה מעדן ניל את מדברת?
אני בעיקרון קצת רגשה לחלב. אוכלת רק מעדני סויה ורוצה להתחיל בעדינות לשלב מעדנים אחרים כמנת חלבון בתפריט שלי… כל שזה עולם שאני עדיין לא ממש מכירה, בטח לא ביחס “לחוקי” התוכנית. יש לך המלצות בשבילי אולי? תודה! :לשון:
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך