חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הייי…
    אני בתוכנית כבר 4 חודשים בערך וירדתח 6 וחצי קילו עד עכשיו.. בזמן האחרון קצת התחלתי “לזלזל” ואני רוצה להחזיר את עצמי לשגרה
    קראתי פה שזה יכול לנבוע מחוסר גיוון בארוחות ואני חושבת שזה מה שקרה לי אז הייתי רוצה לשמוע המלצות ורעיונות לארוחת בוקר וארוחת 4

לרוב אני אוכלת בתור א. בוקר 2 פרוסות חלה קלה עם גבינה לבנה 5 אחוז בשעה 8 בבוקר, ואת ארוחת4 אני אוכלת ב11 שזה לרוב חטיף אנרגיה ו7 שקדים.

מה אתן ממליצות לגוון??

אלמוני
    לא פעיל

יש דברים מדהימים!

* כריך בולגרית מושקע – 2 פרוסות לחם קל מקמח מלא + למרוח עליהן טבלית בזיליקום קפוא (של “דורות”, זה נותן טעם של פסטו) + פלפלים קלויים בתנור + 60 גרם בולגרית 5%.

* כריך ביצה וטונה – שתי פרוסות לחם קל + חצי ביצה + רבע קופסאת טונה במים(עם מעטטט מיוקל!)

* סביח – פיתה קלה + מעט עמבה + חציל בתנור + ביצה קשה

* 2 כפות גרנולה של חלי + יוגורט 1.5% + המון קינמון

* טוסט – פיתה קלה + כפית קטשופ, אורגנו, פטריות, בצל + 2 פרוסות גבנ”צ 5%

* פיתה עם חביתה מקושקשת וירקות בצד

* פיתה עם כף חומוס וסחוג/עמבה

* חטיף אנרגיה + קפה על כוס חלב 1%

אלמוני
    לא פעיל

הצעות בפייסבוק אצל אתי ימין לעוגות לארוחת ארבע..
    חוץ מזה את יכולה להכין כל דבר שבא לך בעולם! פשוט לעשות אותו עם קצת שינויים..

הכריכים פה שנתנו לך זה רעיון מצויין!
    אני מציעה לך להכין פשוט מלא חינמיים שאת יכולה להוסיף לכל ארוחה ולעשות אותה שווה..
    תעשי פרוסות חציל בתור ופלפלים קלויים וקישוא קלוי.. שימי בקופסא במקרר וככה את יכולה כל פעם להוסיף לכריכים או לסלט..
    יש גםם קציצות ירק חינמיות (פשוט תגרדי איזה ירקות שבא לך- בצל גזר קישוא וכאלה, תוסיפי חלבון ביצה.. תיצרי קציצות ושימי בתנור עד שהן יתייצבו ויתייבשו)
    חוץ מזה יש כל מיני פשטידות למיניהן.. את יכולה לעשות שקשוקה.. או סלט בולגרית..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות