לפני כמה זמן פרסמתי מתכון פה – עכשיו לתוצאות (מלפני שבוע אמנם, אבל הייתי עסוקה :לשון: )
סקיני פסטה ברוטב שמנת בטטה (תחליף לפחמימה+חלבון):
על ספריי שמן מטגנים בצל, כשנהיה זהוב מוסיפים 100 מ'ל שמנת אלפרו, וחצי בטטה מעוכה.
כשהרוטב נהיה סמיך מוסיפים מעל את הסקיני פסטה ומבשלים על אש קטנה עד שהרוטב נהיה אחיד. מוסיפים בצל ירוק קצוץ. אם הרוטב מעט מידי אפשר להוסיף חצי כוס מים ולערבב היטב.
להוסיף מלח, פלפל לפי הטעם 🙂 טועמים, אם מספיק טעים מורידים מהאש ובתיאבון 🙂
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות