הבעייה הגדולה שלי הם בימי שישי –
1. בארוחת צהריים אני אוכל 2 שיפודי עוף (האם ניתן לתבל ?)+ כף חומוס + פיתה קלה “אליס” + סלט.
2. בארוחת הערב אני אוכל מנת דג אמנון (איזה משקל מותר ?) צלוי בתנור (מתובל) – האם אני יכול להוסיף מנת פחמימה (חומוס מבושל לדוגמא) ומה המידה ?
** במידה וטעיתי בכמויות תני לי אפשרות אחרת לפי התפריט הנ”ל ?
3. סלט גזר חי + פטרוזיליה ושום – יש הגבלה בכמות ?
4. אם ארוחות הביניים אין לי בעייה.
5. מנה מותרת – שוארמה בלפה ניתן לאכול ?