תכיני סירות חצילים בתנור עם ירקות ורוטב כמו של פיצה או לזניה וגבינות לפי כמות חלבון גבינה שמגיע לך. פורסת חציל לאורך, שמה בטוסטר על נייר אפיה עם קצת מלח גס. עד שהחצילים ישחימו קצת. בנתיים מכינה את הרוטב מבצל סגור , פרטיות קוצצת אותם , מוסיפה רוטב פיצה או לזניה ותבלינים. מעבירה את החצילים מהטוסטר על מגש אפיה , שמה עליהם את הרוטב , מעל או 30 גר גבינה פטה או בולגרית 5% ו 60 גרם גבינת חמד 5 %.(ניתן לגרד וחלק לכל הסירות) . שמה לתנור 200 מעלות עד 15-20 דקות. לזה מגיע לך עוד מנת פחמימה ושומן. אפשר פיתה או 2 פרוסות חלה קלה או לחם , עם חמאת בוטנים טבעית (מוגבל ל פעמיים בשבוע) וכפית סילאן או ריבה ללא סוכר( מוגבל לפעם ביום).יוצאת מנה +קינוח. טעים מאוד!!!!