יש לי שאלה. אני בדרך כלל סופר מקפידה. היום נתקעתי בלי אוכל בכנס ואכלתי ג'בטינה מקמח מלא עם גבינת שמנת וירקות. לדעתי היה שם איזה 2 או 3 כפות… ובטח לא ממש דל שומן. זו הייתה ארוחת הצהריים. הרגשתי רע מאודדדד…
האם השבוע לוותר על מותרת??
אני לא הייתי מוותרת על מותרת. את עובדת קשה מאוד לעמוד בתוכנית והמותרת היא חלק מה”הטבות” שאגב תורמות לירידה…
וחוץ מזה, על עצמי גיליתי שכמוך פעם התלבטתי אם לוותר על המותרת בגלל נפילה ויצא שוויתרתי על המותרת ונשארתי כל השבוע עם טעם מר ורצון “לגנוב” עוד ביס פחמימה בטענה שמותר לי כי לא ניצלתי את המותרת. בקיצור, הכי טוב זה לחזור 100% לתוכנית עם הפנים קדימה!! בהצלחה