- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
16/07/2008 בשעה 20:52 #65091אלמונילא פעיל
אני סתם אוכלת אני בכלל לא רעבה ויותר מזה כבר בא לי להקיא אבל אני ממשיכה וממשיכה וממשיכה לאכול זה פשוט מוזר לי שאני מצליחה כל כך יפה אז אני הורסת.. מה יהיה?? חחח אני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות כאילו מישהו אחר שולט בי וזאת לא אני .. אני בכלל לא רוצה לאכול בכלל לא רוצה להתבטל כל היום בלי ספורט בכלל לא רוצה לשבור את הדיאטה .. מה עושים? וגם האוכל נהיה לא טעים אפילו עוגות נהיו לי לא טעימות ושוקולדים כבר נימאסו הלחם הקל כמו ספוג שום אוכל לא טעים לי ואני ממשיכה לאכוללללל עזרה?
11/04/2019 בשעה 11:27 #65092אלמונילא פעילהיי רונה. נראה לי שאת אוכלת מתוך רעב נפשי ולא פיזי…ואת לחוצה.
כולנו היינו שם..
זה כמו כדור שלג שמאוד קשה לעצור אך עם זאת אפשרי!
בעצמך אמרת שאת לא מרגישה טוב לאחר שאת אוכלת באופן סתמי-אז הפסיקי!
החל מעכשיו פשוט תפסיקי כי כל יום הוא יום ששווה להרוויח ממנו יום של תוכנית.
אל תחכי ליום ראשון, פשוט התחילי מחר את היום עם ארוחת בוקר בתוכנית וכך תמשיכי לשאר הארוחות…העזרי בפורום כשיהיה קשה-בשביל זה אנחנו כאן… 🙂
אל תתני לאכול לשלוט בך והחזירי את השליטה לידייך!
כמה עצות מעשיות:
1. תשתי הרבה מים
2. תחתכי ירקות בקופסאות שיהיה לך זמין בכל רגע
3. מרק חם לפני ארוחה תמיד ממלא
4. והכי חשוב-תעשי לעצמך reset, מה שהיה…היה, אי אפשר כבר לשנות. אבל מה שיהיה מחר רק את קובעת! אם תתחילי נכון את מחר גם תמשיכי אותו נכון
בהצלחה ואנחנו כאן…11/04/2019 בשעה 11:27 #65093אלמונילא פעילמה שלומך מקסימה שלי???
את תפסיקי. פשוט תפסיקי לכעוס על עצמך. תפסיקי לעשות דווקא לעצמך. תפסיקי להעניש את עצמך…
תנשמי עמוק. עוד יותר עמוק. עוד יותר עמוקקקק. ותחשבי מה את באמת רוצה???
את רוצה להיות דבה או להיות חתיכה?
את רוצה להיות חולנית או בריאה ורעננה?
וזה ברור לך מה שאת רוצה, נכון? את רוצה להראות טוב! להרגיש טוב! ולאהוב את מה שאת רואה ומרגישה, לא ככה???
את עולה על המסלול הנכון ואיך שאת מצליחה את ישר מקלקלת לעצמך ובכוונה. ואת לא יכולה להעניש את עצמך. פשוט לא יכולה… את מבינה???את צריכה ל א הו ב !!! את עצמך. כי מגיע לעצמך שתאהבי את עצמך!!! כי מגיע לכל מי שיקר לך שתאהבי את עצמך!!!
רונה את אדם מדהים וחזק!!! ואת יודעת שאת חזקה!!! את שולטת בהמון דברים בחיים שלך אז מה עם השליטה על האוכל??? הא??? ואת שכלכך מאמינה לא יודעת שהכעס הוא האוייב שלנו? הכעס על עצמך הורג אותך וגורם לך לאכול ולהשמין.
ממחר את מחליטה שאת נצמדת לתוכנית ובכל פעם שבא לך לנשנש קחי ירקות חתוכים, או שלגונים של 12 קלוריות… או פשוט צאי מהבית להליכה, לחברים, העיקר צאי…
אל תוותרי על מנות מותרות כי נראה לי שהן גורמות אצלך לחוסר
ותחשבי שאת הולכת לאכול את האוכל הזה כל החיים והמחשבה הזאת תקל עליך. אין ברירה.
ותסלחי לעצמך ריבונו של עולם!!! תסלחי לעצמך!!!גם לי קשה כמעט יום יום אבל אני יודעת שזה האורח חיים הנכון. זאת לא דיאטה אלא תזונה בריאה שצריך להתרגל אליה. ואני יודעת שזה או לאכול לפי התוכנית הזאת או להיות שמנה, אז אני בוחרת בכל בוקר מחדש וכל יום זאת הזדמנות חדשה לתקן ואל יאוש.
ועוד סוד קטן שעושה קסמים… כשאת מרגישה שמשהו נכנס בך ושזאת לא את (ואת יודעת ששום דבר לא נכנס בך נכון???) אז תפתחי את הספר הקדוש שלנו ותקראי בו. אני חושבת שאת יודעת למה אני מתכוונת… זה יבלום הכל! יעשה לך קסם!
לילה טוב בובה … אוהבת אותך מאוד מאוד, גילי
11/04/2019 בשעה 11:27 #65094אלמונילא פעילגם אני הייתי שם, אמנם התחלתי לא מזמן את התוכנית ואני עדיין בהתלהבות של ההתחלה, אבל ברור לי שיגיע איזשהו רגע של שבירה.
פשוט תתחילי את היום לפי התוכנית, אם בא לך משהו שהוא לא בתוכנית תשאלי את עצמך האם זה יכול להידחות לארוחה הבאה? האם זה יכול לחכות למנה המותרת?
הכי חשוב פשוט ת-ס-ל-ח-י לעצמך, לא חשוב מה יקרה!
תאהבי את עצמך תפרגני לעצמך.
גם אם חרגת,חפיף,קורה כולנו בני אדם תהני מכל ביס,סיימת? נהנית? סבבה תעברי לארוחה הבאה כרגיל כאילו לא קרה כלום.
מה שהכי משמין זה הכעס על עצמנו, אז פשוט תשחררי ותסלחי.
אם האוכל לא טעים לך תנסי לגוון.
תנסי להחליף את סוג הלחם, תקני את הגבינות הכי טעימות (עד 5%).
תסדרי לעצמך את הארוחה בצורה אטרקטיבית בצלחת.
אם את ממש חייבת בתור התחלה תוכלי 2 מנות מותרות בשבוע , אמנםזה לא אופטימלי אבל זה לפחות יקל עלייך לחזור למסלול עד שתתאזני.
בהצלחה!11/04/2019 בשעה 11:27 #65095אלמונילא פעיללאכול 2 מנות מותרות בשבוע זה הרבה יותר שפוי מלא לעשות תוכנית כלל…
חבל שאני בזמני לא עשיתי כך ועליתי הכול חזרה…
וזה כי הלחצתי את עצמי ולא סלחתי לעצמי…מה שנקרא “החטא ועונשו”…אל תחזרי על הטעות שלי, תלמדי מטעויות של אחרים.. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.