חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לאיה ולכולם
    אני כבר חודשיים ושבוע בתוכנית, לפניי כמה שבועות העליתי פה הודעה ע”כ שהייתי דיי מאוכזבת… הגעתי לתוכנית אחריי עליה מרובה בעקבות הריון, ולמרות שהייתי חדורת מוטיבציה וצמודה לתוכנית היו לי ירידות ממש קטנות בהתחלה- 300 ג' בשבוע בממוצע.
    בחודש הראשון ירדתי רק 1.100 ק' בכל החודש!! למרות הדיאטה, ההתעמלות וההליכות. עדיין לא התיאשתי והמשכתי בכל הכוח ואכן הגוף הראה לי שהמאמץ השתלם!! בחודש השני הירידות במשקל גדלו ל600 ג' בשבוע ואפילו פעם אחת קילו שלם.. ובשקילה האחרונה שילשום אפילו הפתעתי את עצמי – 2.100 – בשבוע אחד!! איזה כייף. עכשיו כבר 5.700 פחות. אומנם עדיין לא חזרתי למשקל שלפניי ההריון (שגם הוא היה עם עודף משקל) אבל אפשר סופסוף להריח אותו. להאמין כל כך שאני יגיע בסוף למשקל היעד שאני כל כך רוצה. הייתי נערה רזה, אני יודעת כמה שזה כיף וכל כך רוצה לחזור לזה. בערך 30 ק' מפרידים ביני לבין החלום אבל אני רוצה ומאמינה שאני יצליח בעזרת השם ובעזרת כוח הרצון.
    עוד משהו- חייבת לספר- התמכרתי להליכות!! פשוט מחכה לשעה הזאתי ביום להשאיר את הקטנטן עם הבעל.. לקחת את האמפי עם השירים שלי על פול ווליום ולצאת לנשום את האויר (המזוהם של הקריות.. חח סתם :)) , לבוא לאמבטיה חמימה אחריי ולאכול את ארוחת הערב בכיף- אין הרגשה טובה מזה. ממליצה בחום

אלמוני
    לא פעיל

היי שמרית..
    תודה על השיתוף המדהים..
    מסכימה איתך שאין הרגשה טובה מזה..
    המשיכי כך.
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף