חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:צוחק:
    היי לכולן.. אני דנה..עוד מעט בת 27. יום הולדתי שמתקרב בחודש הבא גרם לי לתהות-אולי בגלל זה הנדודי שינה-שאני רוצה להיות רזה כבר 16 שנה, מגיל 11… זה הגיל בו התחלתי להרגיש שונה משאר הבנות בכיתה שהיו בדר”כ גבעוליות ורזות. במרוצת השנים עשיתי דיאטות רבות ובחלקן אף הצלחתי להשיל את כל הק”ג העודפים אבל מעולם לא הצלחתי לשמור על ההישג. לאחר לידת בתי הכפלתי את עודף משקלי והגעתי למשקל שיא עם מעל 40 ק”ג, בפעם הראשונה בחיי נראיתי והרגשתי 'שמנה' ולא 'רק מלאה'. זו היתה תקופה מתסכלת מאוד אבל איכשהו הצלחתי לרדת 10 ק”ג באופן עצמאי בעזרת אכילה מדודה והמון כוח רצון.
    היו תקופות בחיי שהמשקל השפיע על כל דבר ונמנעתי מלעשות הרבה דברים בגללו (בעיקר כי לא הייתי מרוצה מאיך שנראיתי) אבל למרות הכל חייתי את חיי עד כה בגוף הזה, שאני לא מרוצה ממנו, אך למדתי לחיות איתו, להתלבש יפה, להתנחם בכך שיש לי פנים יפות וגם להתעלם מהערות נבזיות.
    אבל דבר אחד לא השתנה מגיל 11 — הרצון שלי להיות רזה. בתוך תוכי אני עדיין אותה בת 11 שמרכיבה לעצמה תפריט בחופש הגדול וחולמת לחזור לכיתה הבאה רזה..
    ביליתי 16 שנה באותו גוף שנע על עודף משקל של 20 עד 40 ק”ג (וכיום 30) ואין יום אחד שלא חשבתי על כך שאני רוצה להיות רזה. והנה לקראת יום הולדתי ה-27, למרות כל שאר הדברים שהשגתי, אני לא יכולה שלא לחשוב על הדבר האחד והכל כך משמעותי שעוד לא השגתי.
    למרות שלמדתי לחיות עם המשקל, זה עדיין מאוד מוריד לי מהבטחון העצמי.. ואני חושבת שלעולם לא אוכל להשלים עם זה.
    זה ה-דבר שאני רוצה כל חיי, יש זמנים שיותר ויש שפחות, אבל הרצון תמיד שם ולא יעלם.
    ולכן החלטתי לתת לעצמי הזדמנות להגשים את חלומי הגדול. ביום הולדת הקרוב כבר לא אהיה רזה אבל אולי ביומולדת הבא?

אלמוני
    לא פעיל

ברור שאפשר 🙂
    תדפדפי קצת בפורום תראי שבחודש אפשר לרדת בין 2-4 ק”ג.. ככה שאפילו ביומהולדת תוכלי כבר לראות תוצאות :אוהב:
    בהצלחה ענקית!

אלמוני
    לא פעיל

לא יכלתי שלא לקרא ולהזדהות
    גיל 11 היה בערך הגיל שבו אימי היקרה חשפה אותי לעולם הזה שנקרא דיאטות…
    בקצרה מילדה עם 3-4 קילוגרם עודפים הפכתי במרוצת השנים לאישה שמנה שאחת לשנתיים עושה דיאטה גדולה ומיד מעלה הכל כי השינוי בראש לא נעשה… כל דבר אצלי תורגם ללמה לא בגלל המשקל ומנעתי מעצמי הרבה ים בריכה וכד'…
    אני היום בת 30, וביום ההולדת האחרון כשחגגתי הצטלמתי. לקח לי חודשים מספר להגיע לחלי והתמונות מיום ההולדת האחרון היו רק טריגר. היום אחרי חודשיים ב”חלי ממן” אני 7.500 קילו פחות ואם ללכת לפי סטטיסטיקה של חצי קילו בשבוע =26 קילו בשנה גם אני וגם את נוכל להראות אחרת ביום ההולדת הבא
    שימי את עצמך במקום הראשון ואל תוותרי על החלומות!תתחילי משינויים קטנים:” 2 ליטר צים, עוד צעדים, ארוחות מסודרת ואת תצליחי ותזכרי מה שאני זכרתי בליל הסדר בעל האש אתמול וכד' וזה עוזר לי ושומר עלי “הטעם הוא אותו טעם של שנה שעברה”…. ומה שנפלא בשיטה הזו שאוכלים טוב ומורידים!
    המון בהצלחה! אני ואחרות פה כדי לעזור לך ולתמוך אחת בשניה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ועדיף ברגע שאת מרגישה שאת רוצה להתחיל, זה הרגע הנכון ולא חשוב אם זה יוצא באמצע הלילה או באמצע היום.

אלמוני
    לא פעיל

אין צורך ללמוד לחיות עם המשקל הזה, שימי עצמך במקום הראשון ובואי הצטרפי אלינו לקבל בברכה את השינוי לאורח חיים נכון ובריא.
    אנחנו נעזור לך להגשים את החלום… רק תבקשי :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

דנה, קראתי 3 פעמים את מה שכתבת ומבין השורות כל כך בולט הרצון שלך להיות רזה…את רוצה רוצה רוצה וזה חזק אצלך בנשמה הרצוןןןןןן
    מה את עושה למענו? תחשבי….
    אני יכולה רק לומר לך שאין דבר שהוא בלתי אפשרי אם יש רצון חזק להשיגו.
    כל מה שאת צריכה זה אמונה…תתחילי בכך שתאמיני שאת מסוגלת…עם האמונה והרצון העז שלך
    והצטרפות לקבוצות תמיכה לאכילה נכונה אצל חלי ממן את בטוח תגשימי את החלום שלך ומבטיחה לך שעוד כמה דברים בדרך….. קדימה מחכים לך. בהצלחה

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות