פשטידה חמישה בצלים שהכנתי
2 בצל יבש
2 בצל סגול
2 כרישה החלק הלבן
8 בצל ירוק
1צרור עירית קצוצה
11/2 חב גבינה 5% (300 גרם סה”כ) תחליפי לגבינה שאת אוהבת או קוטג;
2 כפות יוגורט טבעי 0%
4 ביצים
4-3 כפות קמח
כפית אבקת אפייה
תבלינים:
3 כפות מרק בצל
מלח פלפל שחור
1 כף חרדל
אופן הכנה:
חימום תנור ל180 מעלות חום בינוני.
לטגן /לאדות במחבת גדולה בכף שמן ומעט מים את הבצלים(יבש סגול וכרישה) לטיגון של 10 דקות, בוחשים מידי פעם .
לאחר מכן מוסיפים את הבצל ירוק ועירית לטיגון-אידוי כ 5 דקות.
מוסיפים מרק בצל ו3-4 כפות קמח חרדל ומטגנים כ3 דקות
מסירים מהאש, לאחר שהבלילה מתקררת מוסיפים ביצים, אבקת אפייה וגבינות ומתבלים במלח פלפל טועמים ומשפרים תיבול ויוצקים את התכולה לתבנית ואופים כ-45 דקות עד הזהבה.
שיהיה לך בתאבון