אסתי יקרה לא נראלי שזה אפשרי לנו לחשב את כמות הקלוריות בטוסט שאת מציינת משום שאיינו יודעים כמה אחוזי שומן יש בגבינה וממה עשוי הטוסט עצמו גם אם יגידו לך ערך קלורי מסוים זה לא אומר בהכרח שהוא יהיה מדויק..אני יתן לך טיפ קטן שלמדתי בקבוצה המדהימה שלי, אני לא מחשבת את כמות הקלוריות במנה המותרת שלי, קודם כל את כל המנות המותרות שלי אני עושה בחוץ עם חברים או עם משפחה ככה שאת אוכלת בחוץ יש לך יותר אפשרות לשלוט במנה מותרת מאשר תכיני אותה בבית וכאשר את מכינה אין לך שליטה בכמה שאת לוקחת יותר מהמנה לכן כאשר את אוכלת בחוץ את מזמינה מנה ממשהו שבאמת בא לך ואוכלת רק את אותה מנה וככה את יודעת שאכלת רק המנה הזאת ולא מעבר זו שיטה מעולה…אני במנה המותרת שלי הולכת למסעדה,בית קפה,גלידריה מה שבא לך באותו השבוע ומזמינה לי מנה ממשהו שממש בא לי וכמובן תכננתי לאכול אותו מראש ונהנת ממנו בדרך כלל עם גם מביאים כמות מאוד גדולה ואני לא מצילחה לסיים תמיד העיינים שלנו רעבות יותר ממנו כך שאני בטוחה שאת תשבעי ממנה גם בלי לסיים אותה למרות כי גם אם תאכלי את כולה זה בסדר גמור מותר לך העיקר שתהני:) פשוט תזמיני לך מנה מסוימת מהתפריט ותהני:)