חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לא הייתי איתכם כאן בפורום מזמן… אז חזרתי הבוקר ואני חייבת לספר שבשבועיים האחרונים לא הכרתי את תמי שעושה תכנית כמו שצריך ויודעת מה צריך לאכול וכמה ומתי, פשוט התחלתי ללמוד 3 פעמים בשבוע ובאמת לקחתי איתי צידנית עם אוכל לשעות הלימודים, אכלתי בזמן, אבל כשהגעתי הביתה הפה נפתח ולא הפסיק לבלוס… שלא תבינו שלא היה לי אוכל מוכן, פשוט המשכתי לבלוס עוד ועוד כמויות אקסטרה שלא שייכות לתכנית. כמובן שהגולם לא תמיד גולם כמו שאנחנו רוצות שיהיה והראה אתמול עליה של 900 גרם, ומשבוע שעבר עוד עליה של 300 גרם. מסקנה אכלת = שילמת.. לוקחת אחריות לשבוע חדש בתקווה שיעבור כמו שצריך, אשמח לעדכן בפורום איך הולך. שיהיה המשך שבוע מקסים והמון הצלחה לכולם, נשיקות, תמי

אלמוני
    לא פעיל

התגעגעתי אליך……….
    גם אני לא הייתי פה לאחרונה בפורום… אמנם הקפדתי לקרוא ולשאוב כוחות…כי גם עליי עברה תקופה לא פשוטה בתכנית… מעין רפיון כזה…ויתרתי לעצמי המון פעמים וכמובן שהדבר הוביל לנפילות ואפילו להתרסקויות כי אני קרימינלית אמיתית…לצערי. אבל החוכמה היא לקום, תהא הנפילה באשר תהא, אסור לוותר, חייבות להמשיך הלאה ולהתסכל לעבר היעד, גם אם לאחרונה קצת שכחנו ממנו, לא להרפות, לא משנה הזמן בכלל, אם נתמיד ולא נרפה – כולנו נגיע ליעד – אין אחד שלא מצליח !!!
    מאחלת לך בהצלחה
    ושבוע מקסים,
    חיבוקים מהילושי

אלמוני
    לא פעיל

היי תמי..
    תקווה זה מעולה(“בתקווה שיעבור כמו שצריך”) אבל עם נחישות ועקביות זה יהפוך לבר ביצוע ולא תלוי כחוט השערה במשהו חיצוני שלא קשור אלינו..בבקשה עדכני אותנו איך הולך, זה יעזור לך..חופשה מהקבוצה ו/או מהפורום לא יעילה בדרך כלל לכולנו..העליה שלך לא נוראית, והיא יכולה כבר שבוע הבא להעלם ולפתוח דף חדש בחייך..מאמינה בך
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות