1. אני משתדלת גם לאכול כל 3 שעות, אבל כשאני מרגישה שאני נהיית רעבה אני פשוט מקדימה את הארוחה הבאה (למשל אוכלת ארוחה אחת אחרי שעתיים ולא מחכה 3 שעות)… זה די עוזר.
2. שמתי לב לכך שלאחר שאני אוכלת תפוח חי אני נהיית רעבה מהר יותר. תשים לב אם גם אצלך זה ככה… אולי שווה להחליף לתמר או 2 שזיפים מיובשים.
[אם עסקינן בתפוח – בארוחת הביניים כשאני רוצה לגוון אני שמה תפוח ירוק ללא הגלעין בתנור עם קינמון וחצי שקית סוכרזית מפוזרים בפנים (מתכון מהאתר). כשזה מוכן אני מזלפת מעל דבש. להבדיל מתפוח “חי”, כשאני אוכלת את זה אני מרגישה פחות רעב לאחר מכן. *אם זו ארוחת ביניים המשלבת פרי+ חלבון אתה יכול להתפנק עם גלידה ליד או עם יוגורט)].
3. כמו שיעל אמרה, תאכל קטניות.
*לארוחת צהריים/ ערב – כדורי פלאפל חומוס מהאתר. אני אוכלת אותם לצד סלט כרוב קצוץ + טחינה + פיתה קלה שרופה על הגז (ממש משדרג את הטעם!).
*רעיון לארוחת ערב סופר משביעה ובריאה עם קטניה: סלט ירקות קצוץ (מלפפון+ גמבה אדומה + גזר + עגבניה) + חצי כוס קינואה + ביצה קשה + כפית טחינה גולמית + כף גבינה לבנה. [***באותו קונספט – אפשר להחליף את הקינואה ב-3 פתית. אני אוהבת לשבור את הפתית למעין קרוטונים לתוך הסלט].
3. רעיונות נוספים לארוחת הערב –
* שקשוקה (2 עגבניות+ גמבה קטנה+ ביצה) + פיתה קלה שרופה + כף גבינה לבנה/ כף טחינה – הכל לתוך הפיתה. ממששש טעים :שמח1:
* מתכון פריטטה מהאתר לצד סלט חסה עם קליפות גזר.
4. ואם עדיין רעבים בין לבין – אוכלים גזר, שותים נס-קפה, לועסים מסטיק. :קול:
5. מקווה שעזר ובהצלחה 🙂