טעים טעים..
אני מכינה בד”כ 6 פולקע כלומר 3 מנות (2 פולקע =מנת בשר)
לשטוף היטב היטב את העוף
להכניס לתוך שקית קוקי (אפשר גם בליאבל לא כדאי לוותר לדעתי)
בצל שחתוך לטבעות
“שערות” גזר (פשוט מקלפת עם קולפן)
קוביות חציל
פלפל צהוב ואדום (גמבה)
ואת העוף , מנערת היטב את השקית
מכינה בקרעה קטנה תיבלון:
כחוצי כוס מים חמים
מעט כורכום
פ.שחור
אבקת מרק
כף סילאן(חינם)
נגיעה קטנה(ממש קטנה) של קינמון.
שופכת לשקית מערבבת היטב היטב מניחה בתבנית בצל נוסף ולפעמים גם “סירות” של תפ”א(כמנת פחממה) ועל זה שופכת חצי כוס מים ומעט אבקת שום ומניחה את שקית הקוקי .
מכניסה לתנור על חום בינוני של 160 בערך כשעה
יוצא פשוט עסיסי
מחלקת מיד ל3 קופסאות ויש לי במקרר מוכן אח”כ פשוט מחממת במיקרו בקופסא סגורה (שומר על הטעם!)
תהני 🙂 :שמח1: