שלום לכולם,לא הגעתי לשקילה השבוע.חוץ ממה שלא בסדר גם הכלב שלי מת.14 שנה הוא ליווה אותי,הבאתי אותו מהצבא.אהבתי אותו והשבוע נפרדתי ממנו לתמיד,מי שאין לו כלב לא יבין…אני פשוט עצובה,אין לי חשק לכלום.אבל אני עדיין בתכנית וחושבת על הקבוצה שלי ועל אהובה הנשמה.תודה על הכח שלכן רק הידיעה שאתן שם בשבילי מעודדת. יום נפלא ובשורות טובות.לימור
היי לימור..
ראשית, אני משתתפת בצערך..התחושות שלך מובנות ומקובלות..הרשי לעצמך להתאבל עליו..זה לא פשוט..
שנית, לא קל להגיד אבל החיים ממשיכים ולכן המשיכי לדאוג לעצמך ולהשקיע בעצמך..אני שמחה שאת מצליחה לשמור על תוכנית..
יש בך כוחות חזקים ! השתמשי בהם דווקא בתקופות כאלו..
בהצלחה
ראשית כמו שראית אני בערך נמצאת במצבך
שנית אני מבינה לליבך גם לי יש כלבה די מבוגרת והאמת שלפני כמה זמן בדיוק חשבתי על הנושא ואיך אוכל להמשיך כי באמת למי שלא יודע כלב זה בדיוק כמו בן אדם רק שלא מדבר אבל מדבר בשפה שלו ולכן החלטתי להגיב לך
ואעזור לך כמו שעזרו לי וכמו שאיה כתבה לך מותר לך להתאבל ואף רצוי כי לי אישית הכלבה עזרה לעבור מוות של אימי לפני 5 שנים ועוד כמה דברים שאני לא אפרט כאן וזה לא המקום
כיצד לעודד אותך? כמו שכתבו פשוט להמשיך להביא כוחות להתעלות על עצמנו ולהמשיך כי האמת שאין הרבה ברירה ואין אפשרות אחרת או שמחזירים את האושר והשמחה כמה שיש קושי בזה או ש….. נכנסים למצב לא נעים ונשארים בו
הבחירה בידינו ושוב אני חוזרת אני יודעת שזה קשה ואני נמצאת באותו מצב אבל לימור במה נבחר בטוב או ברע?
מקווה שעודדתי אותך אבל תודה לך כי בתשובה שלי אלייך התעודדתי קצת בעצמי
בהצלחה מותק ונקווה רק לטוב
אוהבת
מירית
אין הרבה מה להגיד מלבד שאני מבינה אותך כי גם לנו היה כלב המון שנים והילדים היו במשבר.הפתרון שלנו היה באותו שבוע להביא גורה חמודה הילדים בחרו אותה איתנו.[כמו שוקי]
אולי תראי בזה התחלה חדשה גם שלך…אנחנו ריאליים ויודעים שתוחלת החיים של כלב קצרה משלנו,עם כל הכאב.בהבנה גדולה רוחלה
קרה גם לי אם כלב
ומאמי זה דרכט של עולם
מאמי קחי הכל במובן טוב
ותצליחי געגועים קיימים
וזיכרונות גם
מאחלת לך אחלה יום מבינה אותך נישמתי המשיכי הלאה
באהבה רחלי