חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני משתמשת חדשה – קוראים לי בתאל!
    אני הייתי ילדה רזה מאוד , ותוך שלושה חודשים עליתי 12 קילו.. ואני מבואסת מזה מאוד, עד כדי כך שזה השפיע שאני כל היום בבית, שאני לא יוצאת בחוץ..שאני בדיכאון-אני כל כך רוצה לחזור למידות שלי, אני מורידה מעלה בשניה.. רק מתוך דיכאון ושעמום..בבקשה תעזרו לי לחזורלהיות מה שהייתי, אם אפשר תשלחו לי תפריטי דיאטה אפילו לאיימיל, תכתבו לי פה..מה שיעזור לי לחזור להיות מה שהייתי..הייתי אמורה להשתתף בדוגמניות-3.. ובגלל שהשמנתי, אין לי אפילו בטחון ללכת לשם..אף פעם לא חשבתי שאני יהיה במצב כזה, אבל אני צריכה תעזרה שלכם..בבקשה! יש לי נטיות אובדניות, ואף אחד לא מבין אותי אפילו..אומרים שזה תקופה שתעבור,אבל האמת שאני לא רואה את האור..תעזרו לי!!!!

אלמוני
    לא פעיל

בת כמה את
    ?

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל לא סוף העולם אני יספר לך שאני הייתי רזה,ויש לי עודף משקל של 35 קילו לפחות,ועוד לפני ירדתי,אני חיה את החיים יוצאת מתלבשת מכירה תמיד מוקפת באנשים,יש לי חבר שמקבל אותי כומו שאני,אבל אני לא מקבלת את עצמי אז הלכתי לקבוצה של חלי כיף לי מחזקים אותי שם וגם בפורום,תגידי מישהו שווה שתזיקי לעצמך?תתכילי לאהוב את עצמך תדברי לעצמך במראה,פנקי את עצמך אל תברחי מהמציאות,מה זה 12 קילו הלוואי אלי,ולפי איך שאת מספרת שהיית צריכה להשתתף בדוגמניות,אז לדעתי את עדיין דוגמנית מה זה 12 קילו ממי קטן עליך,אנחנו פה נחזק אותך ונתמוך בך בכל בעיה,אל תחשבי מחשבות אובדניות,מישהו שווה את החיים שלך?לא ממש לא,תחשבי על אנשים עם מחלות ומגבלות כמה הם מנסים לשרוד,וכל יום בשבילהם הוא מתנה,ממי קחי אחריות אני יעזור לך וכולם,חיבוק חיזוק ממי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות