חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ביום ראשון הייתי בפעם הראשונה בקבוצה של חלי בקרית מוצקין.
    מאתמול אני עובדת לפי התפריט במדויק, ממש אחד לאחד לפי השעון גם, מה אם אני עושה משהו לא נכון? מה יהיה אם אני לא יצליח? זו הפעם הראשונה בחיים שאני עושה דיאטה באמת.
    אני לא יכולה ולא רוצה להיכשל, אני חושבת שאני יכולה, אני רוצה, אני יצליח אבל מה אם לא?

אלמוני
    לא פעיל

ראשית מאחלת לך הצלחה
    ברוכה הבאה לחלי גרופ
    שנית למה בכלל לחשוב שלילי
    אם אני לא יצליח ?.. את תצליחי ובגדול
    תעברי כל יום ביומו וי ענק ליום מוצלח
    ועוברים ליום השני וכך הלאה
    מאחלת לך הצלחה רבה.
    מציפי

אלמוני
    לא פעיל

עליזה יקירתי,

העגלה נוסעת מצויין ואת משום מה תוקעת לה מקלות בדרך ! למה ??? מהיכן את שואבת את החשיבה השלילית הזו ? העיפי אותה מדרכך מיד ! אין לה מקום כאן ובתכנית שלנו בכלל !!!
    רק חיובי ורק אופטימיות ורק להיום !!!
    תסתכלי רק על ה- 24 שעות הקרובות ותמיד תגידי לעצמך, אפילו בקול: “אני יכולה, אני מסוגלת, אני אצליח ואני מצליחה …!”
    בהצלחה ושבוע שפוי
    וכמובן עדכני אותנו במפגש השקילה הבא,
    ממני – הילושי

אלמוני
    לא פעיל

היי עליזה..
    ברוכה הבאה למשפחת חלי גרופ:))
    אני רוצה שבצורה הכי נחושה ונחרצת בחייך תביטי במראה ותגידי לעצמך:”עליזה את יכולה ! את מסוגלת ! את תצליחי !”, בלי להסס, לחשוב, לקוות, לנסות – רצון=עשייה !!
    אבל, ראוי לציין שכולנו אנושיים ולכולנו טעויות ונפילות, מה שחשוב זו לא הנפילה אלא הקימה לאחר מכן, ואת תלמדי זאת גם..
    בנוגע לתפריט – את מוזמנת להעלות רישומים בפורום שאלות מקצועיות ואני אבדוק יום יום שאת אוכלת כפי שצריך…
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

אם את עושה את התפריט אחד לאחד את תצליחי ובגדול.
    גם אני חדשה בתוכנית כ-3 חודשים ולמדתי בשבועות שאני עושה את התפריט במלואו אני יורדת וירידות יפות מאוד (מעל ק”ג) בשבוע שאני מעט נופלת הירידות נמוכות. גם לי זו הדיאטה הראשונה ואני יודעת שאני ואת נצליח.

אלמוני
    לא פעיל

ראשית כשקראתי את בקשתך לעזרה מיד הבנתי שאת רוצה יותר מכל להצליח , אבל ההצלחה טמונה בך בראש ובראשונה ויחד עם זאת ההתמדה במפגשי הקבוצה והפורום המקסים והתומך כאן. אני שמחה שלא הגעת לשולחן הניתוחים ממספר סיבות, יש לי אח שעבר קיצור קיבה לפני 12 שנים והוא חזר לעצמו ובגדול… ושנית יש מישהי באחת הקבוצות שעברה מספר ניתוחים של קיצור קיבה וכלום לא עזר לה ועכשיו היא הצליחה לרדת בקבוצה כבר 18 ק”ג, זה אומר שאין מצב שאת עוזה תכנית ולא יהיו תוצאות, אז צאי לדרך ואם את צריכה עזרה תמיד כאן לרשותך:) שולחת לך חיבוק ענק, בהצלחה, תמי

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות