אתמול נשקלתי וירדתי רק 100 גרם, סה”כ 22.300 ק”ג.
למה רק 100 גרם אני לא יודעת – ערכתי רישום כפול, גם לחברתי שלחתי במייל וגם בדף של חלי – נראה לי שבגלל המנה המותרת, לא יכול להיות. אכלתי פחות מ – 600 קלוריות ואכלתי כל השבוע מזה מדוייק ציפיתי לפחות לקילו ירידה ו – כולה 100 גרם.
שבוע לפני זה עליתי 900 גרם ושמרתי, אך כנראה שלא שמרתי כ”כ על מרווחים נכונים בין הארוחות בימים מסויימים.
חברה של אחותי אמרה לי אתמול משפט שלא יוצא לי מהראש: ” גם מה שאת רושמת את משקרת ומרמה את עצמך” – זה ממש עיצבן אותי כי באמת שמרתי על המילימטר, נערכתי לשבת והכנתי דברים שמותרים לי וירקות חתוכים בכל הצורות. הייתי עם כ”כ הרבה מוטיבציה כי ידעתי שארד ובסוף רק 100 גרם.
לפני כ – 3 שבועות היתה לי ירידה גדולה של 2.800 ק”ג אולי זה מה שגרם לתוצאות האלו ?!?!
יש לי שאלה ?
האם מתח נפשי ועצבים משפיע על המשקל – לא קשור לאוכל ?
רוצה עידוד – טוב שלא עליתי עוד הייתי מתעצבנת בכלל אך גם 100 גרם זה בסדר אך אתמול ממש התאכזבתי ברמות שחיוך לא עלה על פניי.
אתמול גם חלי לא היתה כי היא חולה ובכלל חטפתי דיכאון כי היא הפצצת אנרגיה שלי, ובמקומה היתה קארין שנתנה הרצאה בנושא ספורט.
אני רוצה להתחיל בהליכות אך מפחדת שלא אעלה בהתחלה בין 1/2 קילו לקילו לפי דברי קארין שבהתחלה יש סיכוי לעלייה. אם אעלה אני אשבר וחבל.
נכון שנשארו לי מס' ק”ג בודדים אך עדיין למה אני תקועה ?!?!
תעזרו לי בבקשה………
תודה מראש לכולם,
ליאת