חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול נשקלתי וירדתי רק 100 גרם, סה”כ 22.300 ק”ג.

למה רק 100 גרם אני לא יודעת – ערכתי רישום כפול, גם לחברתי שלחתי במייל וגם בדף של חלי – נראה לי שבגלל המנה המותרת, לא יכול להיות. אכלתי פחות מ – 600 קלוריות ואכלתי כל השבוע מזה מדוייק ציפיתי לפחות לקילו ירידה ו – כולה 100 גרם.
    שבוע לפני זה עליתי 900 גרם ושמרתי, אך כנראה שלא שמרתי כ”כ על מרווחים נכונים בין הארוחות בימים מסויימים.

חברה של אחותי אמרה לי אתמול משפט שלא יוצא לי מהראש: ” גם מה שאת רושמת את משקרת ומרמה את עצמך” – זה ממש עיצבן אותי כי באמת שמרתי על המילימטר, נערכתי לשבת והכנתי דברים שמותרים לי וירקות חתוכים בכל הצורות. הייתי עם כ”כ הרבה מוטיבציה כי ידעתי שארד ובסוף רק 100 גרם.
    לפני כ – 3 שבועות היתה לי ירידה גדולה של 2.800 ק”ג אולי זה מה שגרם לתוצאות האלו ?!?!

יש לי שאלה ?
    האם מתח נפשי ועצבים משפיע על המשקל – לא קשור לאוכל ?

רוצה עידוד – טוב שלא עליתי עוד הייתי מתעצבנת בכלל אך גם 100 גרם זה בסדר אך אתמול ממש התאכזבתי ברמות שחיוך לא עלה על פניי.

אתמול גם חלי לא היתה כי היא חולה ובכלל חטפתי דיכאון כי היא הפצצת אנרגיה שלי, ובמקומה היתה קארין שנתנה הרצאה בנושא ספורט.
    אני רוצה להתחיל בהליכות אך מפחדת שלא אעלה בהתחלה בין 1/2 קילו לקילו לפי דברי קארין שבהתחלה יש סיכוי לעלייה. אם אעלה אני אשבר וחבל.
    נכון שנשארו לי מס' ק”ג בודדים אך עדיין למה אני תקועה ?!?!

תעזרו לי בבקשה………
    תודה מראש לכולם,
    ליאת

אלמוני
    לא פעיל

לדעתי מתח ועצבים לא תורמים לירידה במישקל…
    אבל כל הכבוד לך על 22.300 את פשוט תותחיתתת
    אז מה עכשיו יש קצת עצירה לא נורא אל תיקחי את זה ככה פשוט תמשיכי ותיראי שיהיה בסדר .. אולי מחזור? אולי יותר מידי שמן? אולי לא אכלת בזמנים מסודרים? תחשבי איפה היתה הטעות..וגם אם לא היתה טעות אז איך איה אומרת “התוצאות רק מיתעכבות קצת אבל מגיעות” :))
    חוץ מזה תחשבי על מה שירדת?? תיהיה גאה בעצמך את אלופהההה!!!

אלמוני
    לא פעיל

ותפרגני לעצמך על מה שירדת עד עכשיו מצבי רוח ולחץ משפיעים על המשקל נכון שזה מבאס לא לרדת אבל מאה גרם זה גם לא עליה תמשיכי בדרך הטובה ובסוף התוצאה תגיע

אלמוני
    לא פעיל

ליאתי היי…
    100 גרם של ירידה זה מעולה !! כי זו מגמת ירידה..
    אני מבינה את ההתבאסות והתסכול אבל תביני שגם לגוף שלנו מגיע לנוח ולא רק לנו(למשל בסופי שבוע) אז היי סבלנית, זה משתלם…..התוצאות תמיד מגיעות…
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

ואוו, 22 קילו ?????
    על מה את מדברת ??? את זוכרת איך התחלת ????
    חמודה הורדת 2.800 גר' בשבוע ???? זה מה שהורדתי
    בשלושה שבועות !!!!
    תחשבי חיובי, תמשיכי במה שאת עושה כי אין ספק שאת בדרך הנכונה!
    ישר כח

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות