חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לא יצא לי להיכנס לפורום בחודש האחרון בכלל, והאמת שאני חווה המון נפילות בזמן האחרון מה שמאוד לא אופייני לי.
    העניין הוא שלפני כחודש בערך התגובות החלו להגיע מכולם רק אחרי שירדתי 30 קילו, הייתי ממש בעננים.. אני יודעת שצריך להגיד תודה ולהמשיך האלה, עשיתי זאת אבל הייתי מאושרת שכולם רואים ומתעניינים מה שגרם לי לשבוע שלם של פיקשושים, ללא מים וללא ספורט בכלל בכל זאת ירדדתי באותו השבוע אבל הרגשתי שזו לא אני. גם בשבוע אחרי עשיתי 3 פעמים ספורט כדי להיכנס לשגרה באוכל ניסיתי לקפיד אך גם היו חריגות קטנות ולא שתיתי הרבה, והשבוע התחיל בארוחה מותרת שחרגה מהמותר,מערב חג שממש לא הלך לפי התפריט ונראה לי שאכלתי בו עוד שני מותרות. היום רציתי לעשות ספורט כדי לשרוף את מה שאכלתי אתמול ולא היתה לי מוטיבציה בכלל.. אני ממש לא מרוצה מעצמי ומתבאסת. אני רוצה לחזור לעצמי בכל הכוח עם התוכנית עם המוטיבציה הספורט המים ולהיות מדוייקת כמו תמיד מה אני יכולה לעשות?
    בנתיים סגרתי 31.700 ק”ג אבל עליתי אחרי הארוחה של אתמול לפחות קילו.. לא מצליחה לחזור לעצמי :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

טוטי, קודם כל וואו. כל הכבוד לך, לא הייתי בטוחה שקראתי נכון – 31 ק”ג!!!
    וכל הכבוד לך שאת פונה כאן לעזרה, זה פשוט מראה שאיכפת לך מעצמך.
    יש פה יותר מנוסים בתהליך, אני חדשה אבל ממה שקראתי את תיאורך אני יכולה להזדהות. נראה לי שפשוט תיזכרי בשביל מי את באמת עושה את הכל, את כל העבודה הקשה הזו – בשביל עצמך, הבריאות שלך, וההרגשה ואיכות החיים שלך. זה נחמד תגובות אבל את חשובה, את החשובה , את החשובה… ולכן קודם כל תיסלחי לעצמך, אז נכנסת למשברון, קורה. תמשיכי ללכת לקבוצה, וגם אם עלית קילו או שניים לא קרה כלום. תמשיכי בתהליך. שולחת לך עידוד מכל הלב :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

31.700 זה לא הישג שניתן בכלל לוותר עליו. עבדת קשה ע”מ להגיע למטרה.
    בחג יש פיתויים אבל להתייסר היום בגלל דברים שקרו אתמול , זה לבזבז את האופציה להתכונן למחר. את יודעת להיות מדוייקת אז פשוט להמשיך קדימה :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות