חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לכל משקורא את ההודעה שלייש לי חברה שהיא בחורה מקסימה והיא גם בקבוצות יש לה בזמן אחרון יאוש כי היא לא מצליחה לחזור לתלם
    לאט לאט כל מה שהיא ירדה עלתה.
    אני מאוד אוהבת את הבחורה הזאת ורוצה לעזור לה לחזורר לתלם לחזק אותה .
    הבעיה היא שאני כבר לא יודעת איך לעזור אולי תתנו לי ולה רעיונות איך היא יכולה לאט לאט להיכנס שוב לתוכנית ולהצליח
    אני יודעת שיש פה בפורום אנשים שעוברים תקופות של יאוש אולי תכתבו איך אפשר לחזור לתלם
    אוהבת רוסנה
    ןתענו כי אני מאוד רוצה לעזור לחברתי הטובה שאני אוהבת כמו אחות תודה מראש על העזרה שתיתנו לי רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

לכולנו קשה אבל צריך ללמוד להתאפק אני מציעה לעשות רישום של מה שנכנס לפה,אפשר לאכול עוד פרוסה עם ריבה במקום ליפול על עוגיות ודברים משמינים לחכות 10 דקות לפני שאוכלים את מה שמפתה אותנו האם כדאי לאכול את זה עכשיו לשאול את עצמי בקול רם לשתות הרבה להיות מוכנה מראש אם האוכל לכול הארוחות
    ולא להכניס פיתויים הביתה ואני בטוחה שאם היא תעשה רק חלק מזה היא תצליח אני בטוחה שהיא תצליח כי הרי היא כבר הצליחה לרדת כשהיא עשתה תוכנית אז בלי ייאוש כי הוא לא מביא אותנו לשום מקום מחזיקים לך אצבעות ובהצלחה אוהבים אותך

אלמוני
    לא פעיל

כמה נחמד מצידך לדאוג ככה לחברה שלך !! אני רואה שאנחנו מזדהות בהרבה דברים ,גם לי יש חברה עם סיפור דומה לזה של חברה שלך.. היא עלתה את כל מה שהיא ירדה,ואני מנסה כמה שיותר לתמוך בה אבל מצד שני אני גם לא יכולה ללכת איתה “ראש בראש” ולמנוע ממנה לאכול כי בסופו של דבר זו החלטה אך ורק שלה.. וזאת למרות שהיא גם רוצה לרדת .. אבל אי אפשר גם לאכול אוכל הוא לא בתפריט וגם לרדת במשקל..אני מבינה שחברה שלך מאוד מאוד חשובה לך ואת מעוניינת לעזור לה,אבל קחי בחשבון שזאת החלטה שלה.. ואם היא לא מצליחה לחזור לתלם כנראה שהיא עוד לא נכנסה לזה ממש חזק ,אפילו שהיא כבר ירדה במשקל כמו שאת אומרת (ועלתה הכל בחזרה). תנסי להסביר לה שחבל לזרוק לפח את כל מה שהיא ירדה בצורה כזאת,שתנסה לחזור לתלם ע”י רישום למשל,לי אישית זה עשה פלאים,מאז הרישום אני יורדת (אמנם לא הרבה,עניין של גרמים,אבל יורדת,והרי זה מה שחשוב) וגם אם אני עולה זה לא הרבה,אל תלחצי עליה,פשוט תהיי שם בשבילה בכל מצב..
    בהצלחה לשתיכן,קורל.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות