חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כל היום מדברת על זה מרגישה רע ולא עושה כלום לא מפסיקה ליפול !!הלוואי שהיייתי יכולה להירשם לחלי ממן !!אבל זה בימים שאני לא נמצאת !!!אולי אני צריכה לקבל את זה שאני מלאה !!ודי !!הינה החגים מגיעים וה 3 הבאים כבר בדרך !!לא יעזור כמה שאני יגיד לפני !!כבר לאמא שלי נמאס לשמוע אותי מדברת על זה !!!וכבר לי נמאס מעצמי !!אולי זה נראה שאני מגזימה אבל זה מה שאני מרגישה !כולן מסביבי רזות וכל מה שהם שמות יפה !!!!כל הזמן אני אומרת לעצמי שאם אני יעשה את הדיאטה הזו זה יפגע לי בלימודים !!פשוט עצלנית !!! אז כן אני הודיה נערה מלאה וצריכה לקבל את זה !!הכי מצחיק זה עוד שלושה חודשים שאחותי תתחתן יחשבו שיש כדור בחתונה !

אלמוני
    לא פעיל

“איש אינו יכול לגרום לך שתרגישי נחותה בלי הסכמתך” !!
    ראשית, סלקי את המחשבות של “מה יגידו” או מה יחשבו. את רוצה לרזות בשביל עצמך.
    הודיה רוצה להתלבש יפה ולהיראות טוב עבור עצמה בלבד ולא כדי לרצות את הסביבה.
    מנקודת מוצא זו אפשר להמשיך…
    אם אין קבוצה במקום מגורייך תיצמדי לתפריט שבאתר, רבים וטובים עשו (לא ניסו, אלא עשו) והצליחו!!!
    את התמיכה, הכתף, היעוץ תקבלי בכל מצב, וכשתוכלי להצטרף לקבוצה אין לי ספק שתעשי זאת. את ממש לא “צריכה לקבל את זה שאת מלאה”. חופש הבחירה בידיך.

אלמוני
    לא פעיל

אבל דיייי!!!!!!!!!
    הרחמים לא יעזרו לך להוריד במשקל, אומץ התמדה ורצון חזק כןןןן
    ולא את לא צריכה לקבל את היותך שמנה מכיון שאת לא אוהבת את עצמך ככה אז כמו שאת חייבת לקום בבוקר ולהכין שיעורים ולהקשיב לאמא ואבא יקרים. את גם חיייבת חהעזר ולקבל עזרה ואם לא מהקבוצה של חלי אז תעזרי באמא דברי איתה ספרי לה שקשה לך הוציאו ביחד את התפריטים של חלי תגשי לקופת חולים את הבן שלי אני רשמתי למכבי אקטיבי שממש עוזר לו.
    בבקשה עזרי לעצמך אל תתיאשי את רגישה ומ
    דהימה ולא משנה איך תגיעילחתונה של אחותך בעוד שלושה חודשים מכיון ששום דבר לא קורה ברגע את חייבת להאמין בעצמך ולהוכיח רק לעצמך שאת יכולה. :קול:
    מה שבטוח שאם תתחילי ההרגשה האישית שלך תשתפר וגם אם תורידי רק מעט במשקל ותתחילי תהליך כבר לא יענו אותך מה חושבים עלייך רק מה שאת יודעת וכמה הכול יהיה בסדר השנה.
    אז שנה טובה יקירתי ואני מקווה לשמוע ממך עוד.

אלמוני
    לא פעיל

תאמיני לי שכולנו באותה הסירה גם מסביבי יש רזים וגם אני נאכלת וזה כבר הרבה שנים, אל תתיאשי אאת יכולה את מסוגלת תנסי :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות