חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לא העזתי להתחבר ולספר, כל יום אני אומרת לעצמי לא נורא, הנפילה עברה מחר יום חדש, יהיה בסדר אבל שוב לא מצליחה להתארגן עם הארוחות, קר לי ואני רעבה כל הזמן,ומן הרגשה על “עצבנות” ומתח (שאני יודעת קצת למה) והמחשבות שהאוכל ינחמו אותי, ואופס אני במקרר עוד כריך, ועוד כריך, ועוד צלחת, ואוףףף איזו הרגשה מגעילה אחרי כן.
    אני לא מצליחה לעצור את עצמי, מתנחמת בדברים האסורים!
    אחרי הכל הנה הגיע הסופשבוע, חוגגים יומולדת לבעל, אכלנו במסעדה קינחנו עם עוגה ואני יודעת שאני אתחרט על הרגע, אבל הרגשתי מיואשת שאין לי כח, שכולם סביבי צוחקים נהנים ואני תקועה על סלט!! רציתי להיות כמותם אני לא אשקר אכלתי כמו כולם, ארוחה טובה עם לחם כפרי ולקינוח עוגה חמה!
    האמת שכל ביס חשבתי על הגינס ועלייך חלי, אך מה לעשות לא הצלחתי ולא עמדתי בפיתוי. וחגגתי.
    אז אני מתביישת ומבשת סליחה ממני ומכם.
    היום על המשקל נראה את התוצאה!! אבל אני מתחילה מחדש. מקווה שיהיה בסדר ולא אפול שוב בפח! תודה ולהת' מירבית

אלמוני
    לא פעיל

היום הוא יום חדש תתחילי תוכנית מחדש
    מה שהיה היה וטב שנגמר
    יש שבועות שיותר קשה לנו
    אני רוצה להגיד לך משהוא אם את רוצה לרזות ולהנות מהדרך
    אל תחשבי שאם את הולכת למסעדה ואוכלת סלט
    זה סוף העולם היום רוב האנשים לוקחים סלטים
    כי הם כל כך משובחים וטעימים
    ואת לא צריכה להיסתכל על מה שאוכלים
    תלמדי להנות ממה שיש
    אני כשהולכת למסעדות בודקת את כל התפריט לא איכת לי מה אחרים בוחרים ותמיד מוצאת משהוא שהוא מתאים ונהנהת גם ממנו וגם מהיציאה
    אז קדימה תלמדי להנות מהתוכנית
    ותחשבי כמה בא לך להיות רזה
    ואני פה בישבילך
    אוהבת רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

הי מירבית,

אין כאן שום מקום לבושה. אמנם אני מאד מבינה ללבך, אינך יודעת עד כמה. אבל – נקי מייד את ברכייך וצאי לדרך חדשה. ואני ראיתי שאת כבר בכיוון הנכון.
    אנחנו חייבים להבין שהדרך לרזון היא ערמומית, מלאת פיתויים ולעיתים היא אינה קלה וטומנת לנו לא מעט מהמורות. אבל כל זה בסה”כ אמור לחשל אותנו להתמודד עם מהלך החיים הרגיל – המסלול אינו יכול להיות חלק כל הזמן. להיפך זה רק מלמד אותנו איך להתחסן ומחזק אותנו.
    אז קומי, אל תלקי עצמך, וצאי לדרך חדשה ואת תראי שהכל יהיה בסדר – מבטיחה.

להת' ובהצלחה
    הילולי

אלמוני
    לא פעיל

היי מירבית….
    יפה שהפקת לקחים מהחגיגה….נהנית? יופי…
    ממשיכים הלאה, מנערים ברכיים, נכנסים ליום חדש,
    שבוע חדש, 42 ניסיונות בשבוע לחזור לתוכנית
    7 ימים כפול 6 ארוחות ביום…..
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך על השיתוף.
    לדעתי זה שאת מספרת על הנפילה זה הצעד הראשון שלך לחזרה לתכנית.
    עזבי את מה שהיה, תתחילי מהיום דף חדש.
    גם אם תתאכזבי היום בשקילה בגלל הנפילה, תמיד יש עוד שבוע שבו אפשר לעשות תכנית כמו שצריך, ולראות תוצאות בשבוע הבא.
    אנחנו לא רובוטים שאפשר לתכנת ללכת קדימה בלי לפזול לצדדים, זה טבעי שנופלים, אבל צריך לדעת גם לקום.
    אז קומי לשבוע מקסים ותהיי צמודה לתכנית.
    בהצלחה,
    שירי.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות