המלצתי לאחותי לנסות את הדיאטה של חלי…
אנחנו משפחה שלמה שלכל הבנות (ולאבא) יש עודף משקל כזה או אחר- אמא שלי בעלת עודף משקל יחסית גדול, אני בעלת עודף משקל קצת יותר גדול, ואחותי בעלת עודף משקל מורגשת וגדול מאוד, 15 קילו מעלי ונמוכה ממני ב5 ס''מ, והיא נחשבת לבעלת עודף משקל בעלת סיכון גבוה מאוד… :עצוב:
אז היא התחילה את התפריט 1500 של חלי, ואכלת כמוני וירדה קילו ובשבוע הראשון (וממש הייתי גאה) אבל אז אחרי שבועיים וחצי היא חלתה בצינון והחליטה שזה התקף (היא חולה בטרשת נפוצה, התקף מצריך סטרואידים) והיא חזרה לאכול כמו שהיא אכלה, לךארוחת בוקר לחמנייה ענקית וחסרת כל פרופורציה, וכ'ו ואמרה ''שכולם יקפצו לי שאני בהתקף'', הסתבר מאוחר יותר שהיא חלתה והיא לא בהתקף, והיא בכל זאת נכנעה ולא רצתה ואמרה ''אני כל הזמן רעבה אני לא רוצה להמשיך את התפריט הזה'' היא החליטה להוריד אפליקציה של מכבי, משהו על דיאטה, וללכת לדיאטנית. כשהסברתי לה שדיאטנית תתן לה בערך את אותו התפריט, היא הנהנה ולא עשתה כלום…אני פשוט יודעת שזה לא הולך לעבוד, אני יודעת שהיא תשבר ולא תצליח
אני לא יודעת מה לעשות כדי לעודד אותה…בבקשה תעזרו לי, היא ממש צריכה את הירידה הזאת במשקל והיא לא מבינה מה לעשות עם עצמה.
תודה 🙂 הייתי גם צריכה לשחרר קצת