חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולן/ם!
    שמי לימור ואני מתגוררת בעיר בשם ווקינג, בסמוך ללונדון.
    גיסתי ביקרה אותי בשבוע שעבר וסיפרה לי על חלי גרופ – שהיא לוקחת חלק בה והולכת למפגשים, עם המון אנרגיות היא ספרה לי על כמה שאוכלים ומרזים.
    התחלתי ביום שלישי שעבר, והייתי דיי מחוברת לאתר – כדי לבדוק מה אני יכולה לאכול.לאט לאט ובתמיכה של יועצת בקבוצה התחלתי לזרום עם התפריט ולא להצמד למחשב. שיניתי לגמרי את הרגלי האכילה שלי. מאחר ואינני עובדת הייתי מוצאת עצמי פעמים רבות מנשנשת במטבח… יש כאן הרבה ביסקוויטים וקינוחים טעימים…
    מכל מקום – לא ידעתי מה אראה היום – לאחר השקילה וכל כך שמחתי לראות שהמד הצביע על 3 ק”ג פחות! לא האמנתי ונשקלתי שוב, לאחר שבדקתי שהמכשיר מכוייל.
    אני ממשיכה כמובן, בשמחה ועם המון אנרגיות חדשות. חבל לי שאין פה קבוצת תמיכה, הייתי הולכת ברצון.
    שיהיה שבוע נפלא לכולם
    לימור, אנגליה.

אלמוני
    לא פעיל

ברוכה הבאה אלינו כאן בפורום של חלי גרופ
    קבוצת התמיכה הכי תומכת בעולם עם צוות מיומן
    שבראשם עומדת המייסדת חלי שאין לתאר אותה במילים
    אישה הכי נפלאה ומקסימה שעוזרת תומכת כמעט 24 שעות ביממה.
    רוצה לאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך
    התחלת בירידה יפה מאד ומגיע לך מחיאות כפיים
    בדוייק כמו שאנחנו עושות בקבוצה בראבו … בראבו
    תמשיכי ונשמח לקבל דווחים ממך בכל שבוע.
    לשתות הרבה מים לפחות 15 כוסות ביום כוס לפני ארוחה וכוס אחרי הארוחה.(6 ארוחות ביום) לא לפספס אף ארוחה גם לא של הלילה. וכמובן הכייף הגדול מנה מותרת פעם בשבוע הכי טעימה שיש. ועכשיו בתקופת החורף תכיני לך הרבה מרק ירקות
    חלי (מרק חינמי) מצד ימין יש לך את המתכונים.
    בכל בעיה בקשה אנחנו פה לרשותך.
    בהצלחה מציפי

אלמוני
    לא פעיל

היי לימור..
    ברוכה הבאה לפורום:) תרגישי הכי בנוח בעולם להיות שם באנגליה ולהעזר בנו כאן..יש לנו משתתפים וירטואלים רבים ממקומות שונים בעולם וזה הכי כייף לנו בעולם !! :))
    הפורום עובד בדומה לקבוצות:”תמיכה, תמיכה ועוד תמיכה”!! באווירה מקסימה, מפרגנת, משפחתית והכי חשוב יש תוצאות !!
    כל הכבוד על הירידה ! וההתמדה…מרחוק..
    עד כמה שידוע לי יש באנגליה קבוצות תמיכה להרזייה, נסי לברר בקהילה היהודית, בטוח יש שם מישהי שיודעת:)
    בינתיים, אנחנו פה..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

שמחים שאת איתנו גם מרחוק…, כאן תוכלי לקבל תמיכה ועזרה בכל מה שקשור לתכנית של חלי גרופ, יש עוד רבות כמוך שמרוחקות מקבוצות התמיכה, או אין באפשרותם להגיע מסיבות שונות לאחת הקבוצות, אז הן כאן איתנו בפורום. מאחלת לך המון המון בהצלחה, ואם גיסתי ביקרה אותך, אני בטוחה שיש לה מה להראות לך…. אז להשתמע כאן בפורום ואנחנו כאן כדי לעזור תמיד. תמי

אלמוני
    לא פעיל

הי לימור.
    שמי מיכל וגם אני גרה באנגליה, בעיר מנצסטר.
    עד לפני 11 חודשים חייתי ונשמתי את התוכנית המדהימה הזו היטב ומקרוב.
    לצערי הרב אני נושמת ועושה אותה …מרחוק, אבל זה אפשרי ביותר למרות שצריך לעשות הרבה התאמות מקומיות לתוכנית עקב תרבות האכילה השונה הנהוגה כאן.
    לצערי הרב אין באנגליה קבוצות כמו שיש אצל חלי,(ותאמיני לי שחיפשתי וחיפשתי..) וזה מאד אבל מאד חסר לי, אך כן יש קבוצות של שומרי משקל.
    הקבוצות האלו שונות מאד מהחמימות הישראלית המאפיינת את ההוי הקבוצתי,
    אך הן מאפשרות מסגרת ראויה של שקילה קבוצתית ושל האפשרות להישאר שפוי בנושא האכילה.
    אני ירדתי בקבוצות של חלי 50 קילו ואני נלחמת כיום בשיניים לשמור על עצמי באוירה האנגלית הקרה…..ובמנהגי האכילה של המדינה.
    אני אומנם הולכת לקבוצה של שומרי משקל אך בפועל עושה את התוכנית של חלי.אין עליה!
    כמוך, אני נהנית לקרא את ההודעות בפורום ובפרט נהנית לקרא את התגובות של איה, תמיד מחזקות ןמחדשות , בפרט כשאני רחוקה…
    אשמח לענות לך על כל שאלה שתסייע לך לקדם את מטרתך.אני בקיאה הן בדרישות התוכנית והן התחליפים המקומיים לבחירה נכונה של מזונות.
    בהצלחה לכולנו.מיכל.

אלמוני
    לא פעיל

ברוכה הבאה
    הפתעת בירידה פשוט מדהימה
    את אלופה!!
    כל הכבוד המשיכי כך
    המון הצלחה ☺♥

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon