שמן. כמה רוטב אני יכולה לשים במוקפץ שיחשב חינם? למשל 2 כפות סויה מתוק וכף צ'ילי מתוק זה סביר?
אם את אוכלת הכל בפעם אחת אז כמויות הרוטב סבירות, אם (ולדעתי זה בטח המקרה) את חולקת עם מישהו, או אוכלת בפעמיים- שלוש, את יכולה לשים יותר רטבים. זה משהו שגם אני עושה הרבה, אבל מאדה את הבצל בהתחלה עם קצת מים ואז מוסיפה סויה. יוצא אחלה.
בהצלחה.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך